•  

Thomashuis Reeuwijk

Welkom bij Thomashuis Reeuwijk

Wij zijn Bart Lubbers en Iris Kortekaas. Samen met ons gezin, hebben wij op 26 juni 2015 met veel enthousiasme intrek genomen in ons Thomashuis Reeuwijk. In het Thomashuis wonen op het ogenblik 9 mensen met een verstandelijke beperking, waaraan wij een warm thuis bieden. Ondersteund door onze vaste begeleiders is er veel ruimte voor plezier en leuke activiteiten en hebben we aandacht voor individuele wensen en ontwikkelingsmogelijkheden. Ons huis wordt verder nog bewoond door hond Trip, 3 katten en een aantal kippen en konijnen.

De omgeving van het Thomashuis leent zich uitstekend voor allerlei leuke uitstapjes en genieten van de natuur, met de Reeuwijkse plassen op loopafstand en de stad Gouda op fietsafstand.

Thomashuis Reeuwijk is gevestigd in het oude gemeentehuis van Reeuwijk aan de Raadhuisweg.  In hetzelfde pand is ook een Herbergier gevestigd, een vergelijkbare woonvorm, maar dan gericht op mensen met geheugenproblemen. 


Op Facebook vind je meer info en foto's over ons huis, bewoners en dagelijks leven! 

De ondernemers

Wij zijn Iris Kortekaas en Bart Lubbers en zijn sinds 2015 ondernemers van Thomashuis Reeuwijk.

Thomashuis Reeuwijk

Raadhuisweg 1
2811 HT Reeuwijk
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0636010445

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.