•  

Ons Thomashuis bied rust, veiligheid en geborgenheid. Maar bovenal is het een feest om hier samen te zijn. Ons doel is dat onze bewoners hier gelukkig mogen wonen ieder op zijn of haar eigen wijze.

Thomashuis Sint Nicolaasga is landelijk gelegen in een gezellige en betrokken buurtschap de Heide. We liggen tien minuten fietsen via een veilig fietspad vanaf het dorp Sint Nicolaasga.

Behalve een prachtige boerderij hebben wij een mooie tuin met een dierenweide. Naast de varkens Barbie, Pier en Moffel is er nog de geit Lellebel en mini schaapje Tuttebel. Bovendien een aantal kippen, konijnen, hond Lieve, de katten Miau,Bliksem,Donder en Vent en een paard Kappi.

De ondernemers 
Wij zijn Henk Veurman en Carin Stuyt. Wij hebben het voorrecht met negen hele bijzondere mensen in ons Thomashuis te mogen wonen.

Thomashuis Sint Nicolaasga

Heide 16
8521 DG Sint Nicolaasga
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
06-10161622

Medewerkers stellen zich voor

Medewerkers

...
Vestigingen

Terug naar Terschelling! 2021

Het is weer tijd voor ons jaarlijks vakantieweekje op ons o zo mooie Terschelling! 
Via de link, kunnen jullie onze fimpjes kijken van onze...Lees meer

Thomashuis Sint Nicolaasga
Vestigingen

Activiteitenweek 2021

Activiteitenweek 2021

Dag 1! Uilenbal
Maandag 28 Juni was het de eerste dag van onze vakantieweek bij...Lees meer

Thomashuis Sint Nicolaasga
Vestigingen

Grote NL Doet 2021

29 Mei 2021, NL Doet, Wat een fantastische dag!

En zo fijn dat het dit jaar ook weer mocht, wat tot op het laatst nog onzeker was.
...Lees meer

Thomashuis Sint Nicolaasga

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.