•  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Sint Nicolaasga

Ons Thomashuis biedt rust, veiligheid en geborgenheid. Maar bovenal is het een feest om hier samen te zijn. Ons doel is dat onze bewoners hier gelukkig mogen wonen en werken ieder op zijn of haar eigen wijze.

Thomashuis Sint Nicolaasga is landelijk gelegen in de gezellige en betrokken buurtschap de Heide. We liggen tien minuten fietsen via een veilig fietspad vanaf het dorp Sint Nicolaasga.

Behalve een prachtige boerderij hebben wij een mooie tuin met een dierenweide. Naast de varkens Pier en Moffel is er nog een mini schaapje Tuttebel. Bovendien een aantal kippen, konijnen, hond Lieve, de katten Mauw ,Bliksem en Vent en het paard Kappi.

Wil je meer van ons zien? Neem dan een kijkje op onze facebookpagina https://www.facebook.com/thomashuissintnicolaasga

Wisse en Leonie voor het Thomashuis
De ondernemers

Wij zijn Wisse Veurman en Eva Leonie van Doeselaar. Wij hebben het voorrecht met negen hele bijzondere mensen in ons Thomashuis te mogen wonen. April 2022 hebben wij het ondernemersstokje overgenomen van onze (schoon)ouders.

Thomashuis Sint Nicolaasga

Heide 16
8521 DG Sint Nicolaasga
Friesland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu