Thomashuis Sint Nicolaasga

Medewerkers stellen zich voor

Fardau Cloo

Hallo allemaal!

Mijn naam is Fardau, ik ben 25 jaar en ik woon in Ouwsterhaule waar ik mijn eigen huis heb. Ik ben in 2014 begonnen in het Thomashuis als stagiaire, waar ik mijn eindstage voor de verpleegkunde opleiding heb gedaan. In 2015 heb ik een contract gekregen en nog steeds werk ik met veel plezier in het Thomashuis. Het leukste vind ik de omgang met de bewoners en alle activiteiten die wij met hun mogen doen! Ook vind ik het omtinkerschap voor Jorien en Lida een erg leuke taak! Sinds 2015 ben ik begonnen met een HBO deeltijd opleiding voor Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik hoop dat ik in juni 2019 mijn diploma behaal.

Groetjes Fardau

Assunta Montante

Hierbij stel ik mij graag even voor!

Ik ben Assunta Montante, 27 jaar en sinds september 2012 werkzaam in dit Thomashuis. Ik heb hier toen veel mogen leren als stagiaire Maatschappelijke Zorg, waarna ik na twee jaar een contract kreeg aangeboden. Inmiddels heb ik een 30 uren contract voor onbepaalde tijd, waar ik ontzettend blij mee- en trots op ben. Naast het werk, volg ik momenteel de opleiding SPH-deeltijd in Leeuwarden als vierdejaars student. De combinatie van het werken en het volgen van een opleiding vind ik harstikke leuk, omdat ik mijn kennis uitbreid en kan delen op het werk.

Het werken in dit Thomashuis vind ik geweldig. De sfeer, de omgang met de bewoners en- collega’s maakt dit huis een thuis is en daarmee een prettige omgeving om in te werken.

Naast mijn werk en school doe ik natuurlijk ook nog één en ander. Ik woon samen met mijn vriend, dochtertje en twee honden in een jaren 80 huis waar wij inmiddels al veel aan hebben verbouwd. Daarnaast ben ik graag in huis aan het fröbelen/ inrichten in huis, spendeer ik graag tijd met vrienden en familie en hou ik van een wandeling met onze honden in een mooi natuurgebied.

Tetsje Seinstra

Mijn naam Tetsje Seinstra ik ben getrouwd met Sjoerd.

Samen hebben we vier kinderen en vier kleinkinderen.

In onze vrije tijd zijn, en  doen we graag dingen met onze(klein) kinderen.

In de zomermaanden zitten we veel op het water en genieten van de Friese meren.

Ik werk al acht jaar op het Thomashuis,  waar ik echt op mijn plek zit.

De variatie die deze werkplek mij bied is elke dag  weer een uitdaging.

Het is een fijne plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.