•  
  •  
  •  

Thomashuis Spierdijk

Een huis moet een thuis zijn.

Ieder mens heeft behoefte aan een plek waar hij zich veilig en op zijn gemak voelt. Een basis waar vanuit je je kan ontwikkelen en/ of tot rust kan komen. In Thomashuis Spierdijk willen wij  je dit bieden. Wonen in een landelijke omgeving met voldoende ruimte om je heen, waar je samen kan zijn met anderen of tijd voor jezelf kan hebben, net waar jij op dat moment zin in hebt. Een thuis waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. 

Wonen

In ons Thomashuis bieden we mensen met een verstandelijke beperking een warm thuis. Onze bewoners zijn niet in staat zelfstandig te wonen en hebben in het dagelijks leven begeleiding en steun nodig.Ons zorgprogramma vormt de basis om alle mogelijkheden voor wonen, dagbesteding en vrije tijd in kaart te brengen. Dit wordt samen met de ouders of wettelijk vertegenwoordigers opgesteld en regelmatig met elkaar besproken. Indien nodig of gewenst wordt het programma aangepast.

Dagbesteding

Wij bieden ondersteuning bij het vinden van een passende dagbesteding in de directe omgeving. In onderling overleg wordt gekeken wat wenselijk en realiseerbaar is.

Indeling van ons Thomashuis

Thomashuis Spierdijk heeft een gezamenlijke woonkamer met open keuken. Vanuit deze ruimte is er door middel van openslaande deuren toegang naar de tuin. Op de begane grond zijn 5 ruime bewonerskamers en een badkamer. Op de 1e verdieping bevinden zich nog 3 ruime bewonerskamers, een badkamer en een logeerkamer. Als zorgondernemers hebben wij ons eigen privégedeelte in het Thomashuis.

Eigen kamer

Elke bewoner heeft zijn eigen zit/slaapkamer. Deze kamer kunnen zij helemaal naar eigen wens en smaak inrichten.

piet en Liek
De ondernemers

Wij zijn Piet en Angelique van der Kolk, zorgondernemers van Thomashuis Spierdijk. Samen hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, zowel binnen wonen als dagbesteding, van de werkvloer tot management. We wonen zelf in het Thomashuis. Op deze manier zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers. Wij laten ons ondersteunen door een klein team van vaste medewerkers, die net als wij enthousiast zijn om in een Thomashuis te kunnen werken.

Thomashuis Spierdijk

Noord Spierdijkerweg 219
1643 NP Spierdijk
Noord-Holland
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu