•  

Thomashuis Standdaarbuiten

 

Hartelijk welkom op de website van Thomashuis Standdaarbuiten.


Sinds 1 januari 2010 zijn wij: Margreet en Mirjam samen werkzaam als zorgondernemers in Thomashuis Standdaarbuiten.

Hierin worden wij ondersteund door een geweldig team van medewerkers en vrijwilligers. Met elkaar zijn we 24 uur beschikbaar om de bewoners aandacht en begeleiding te bieden. 
Als zorgondernemer woon ik (Mirjam) met mijn dochters - Maike, Marit en Mirte - in het voorhuis en op de eerste verdieping van het pand. Omdat ik met mijn gezin deel uit maak van het Thomashuis, kunnen de bewoners het familieleven ervaren. 
Margreet woont met haar gezin op een steenworpafstand van het Thomashuis. Haar man en kinderen brengen een extra dimensie binnen in ons Thomashuis.
Kenmerkend voor de sfeer in Thomashuis Standdaarbuiten is de typisch Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Het pand staat middenin het dorp en de betrokkenheid vanuit de omgeving is groot. Kortom, iedereen voelt zich hier thuis.

Even wat voorgeschiedenis :
In 2003 ben ik, Mirjam Wubbolts - Schrauwen, samen met mijn man Marc van start gegaan met deze kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Drie jaar lang hebben we samen leiding gegeven aan onze eigen zorgonderneming. Totdat in juli 2006 Marc na een kort ziekbed overleed. Tot 1 januari 2010 zette ik met het Thomashuis de droom voort die we samen waren begonnen: zorg verlenen naar eigen inzicht

ondernemers thomashuis standdaarbuiten
De ondernemers

Wij heten u van harte welkom in Thomashuis Standdaarbuiten. Gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Standdaarbuiten. (Van links naar rechts Mirjam Boers en Margreet Hollemans)

Thomashuis Standdaarbuiten

Markt 32
4758 BM Standdaarbuiten
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0165302820

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.