•  

Thomashuis Standdaarbuiten

Hartelijk welkom op de website van Thomashuis Standdaarbuiten.

Sinds 1 januari 2010 zijn wij: Margreet en Mirjam samen werkzaam als zorgondernemers in Thomashuis Standdaarbuiten.

Hierin worden wij ondersteund door een geweldig team van medewerkers. Met elkaar zijn we 24 uur beschikbaar om de bewoners aandacht en begeleiding te bieden. 
Als zorgondernemer woon ik (Mirjam)  in het voorhuis en op de eerste verdieping van het pand. Mijn man Onno slaapt hier ook regelmatig. Samen met Onno heb ik ook een huis in Oud Gastel, met paarden aan huis. Het huis in Oud Gastel geeft een extra dimensie voor onze bewoners.  Ze vinden het heerlijk om hier in de zomer te vertoeven en maken geregeld een ritje op 1 van onze paarden. 

Margreet woont op een steenworpafstand van het Thomashuis. Haar man Gerrit is regelmatig in ons Thomashuis te vinden. Ook het huis van Margreet en Gerrit wordt graag bezocht, en de ruime tuin waarin het heerlijk lunchen is. Hun hond Costa is een graag geziene gast, waar graag mee gewandeld wordt.

Het voordeel van deze constructie is dat wij elkaar gemakkelijk kunnen vervangen, dit geeft een grote stabiliteit. Onze mannen hebben een waardevolle inbreng en zijn altijd bereid om ons ter zijde te staan. 
Kenmerkend voor de sfeer in Thomashuis Standdaarbuiten is de typisch Brabantse gezelligheid en gastvrijheid. Het pand staat middenin het dorp en de betrokkenheid vanuit de omgeving is groot. Kortom, iedereen voelt zich hier thuis.

Even wat voorgeschiedenis :
In 2003 ben ik, Mirjam Boers - Schrauwen, samen met mijn man Marc van start gegaan met deze kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Drie jaar lang hebben we samen leiding gegeven aan onze eigen zorgonderneming. Totdat in juli 2006 Marc na een kort ziekbed overleed. Tot 1 januari 2010 zette ik met het Thomashuis de droom voort die we samen waren begonnen: zorg verlenen naar eigen inzicht

ondernemers thomashuis standdaarbuiten
De ondernemers

Wij heten u van harte welkom in Thomashuis Standdaarbuiten. Gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Standdaarbuiten. (Van links naar rechts Mirjam Boers en Margreet Hollemans)

Thomashuis Standdaarbuiten

Markt
32
4758BM Standdaarbuiten
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu