•  
  •  

Over de vestiging 

Leuk dat je de site van Steenwijkerland bezoekt. Het Thomashuis is gevestigd in een statige stadsvilla met een ruime tuin. De zorgondernemers leven er met 8 of 9 mensen met een verstandelijke beperking samen. Het grote huis is modern en gezellig ingericht, bewoners hebben een eigen zit/slaapkamer en delen de gemeenschappelijke ruimtes met elkaar. Allen dragen een steentje bij in het dagelijks leven, zoals samen koken en het schoon houden van de leefomgeving. Ieder heeft daarin een taak die bij hem of haar past. Daarnaast trekken we er graag op uit voor activiteiten buitenshuis. Met hart voor de zorg proberen wij de bewoners een warm en geborgen thuis te bieden en hen te stimuleren zichzelf te zijn. 

De ondernemers 
Wij zijn Bert en Annelies Boshoven. Ouders van 3 inmiddels volwassen kinderen en grootouders van 2 kleinzoons. Beide hebben wij ruime ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds 2007 runnen wij een Thomashuis in Olst, de dagelijkse gang van zaken daar wordt momenteel waargenomen door onze zoon, omdat wij in september 2020 daarnaast nog een nieuw Thomashuis openden in Steenwijkerland. Wij wonen zelf ook in het pand waardoor we altijd goed op de hoogte zijn van wat er speelt. Wij vinden een veilige plek, warmte en geborgenheid belangrijker dan het nastreven van grote doelen. Simpelweg gelukkig zijn met elkaar en in harmonie leven is wat we doen. Doordat wij ons leven delen met dat van onze bewoners hebben wij ook nauw contact met hun verwanten.

Thomashuis Steenwijkerland

Meppelerweg 65
8331 CS Steenwijk
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0521743347

Gezocht: Huisgenoot M/V

Ben jij op zoek naar een fijne woonplek?

Kom dan snel kijken of ons huis ook jouw huis kan worden!

Wij zijn nog niet lang open en...

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.