•  
  •  

Thomashuis Steenwijkerland

Over de vestiging
Leuk dat je de site van Steenwijkerland bezoekt. Het Thomashuis is gevestigd in een statige stadsvilla met een ruime tuin. De zorgondernemers leven er met 7 mensen met een verstandelijke beperking samen. Het grote huis is modern en gezellig ingericht, bewoners hebben een eigen zit/slaapkamer en delen de gemeenschappelijke ruimtes met elkaar. Allen dragen een steentje bij in het dagelijks leven, zoals samen koken en het schoon houden van de leefomgeving. Ieder heeft daarin een taak die bij hem of haar past. Daarnaast trekken we er graag op uit voor activiteiten buitenshuis. Met hart voor de zorg proberen wij de bewoners een warm en geborgen thuis te bieden en hen te stimuleren zichzelf te zijn.

Op dit moment hebben wij een kamer beschikbaar. Interesse? Neem gerust contact met ons op! 

Interesse om te wonen in dit Thomashuis?

Vul het contactformulier in

Open het formulier
Costiaan en Francine
De ondernemers

Wij zijn Costiaan de Heer en Francine Harms. Per 1 mei 2022 hebben wij Thomashuis Steenwijkerland overgenomen. Samen met Costiaan zijn dochter Caitlin en hondje Sofie zijn wij bij 7 mooie bewoners ingetrokken om het grote avontuur aan te gaan: het runnen van een Thomashuis. Ervaring in de gehandicaptenzorg hebben wij meer dan genoeg, dat is waar wij altijd al in hebben gewerkt. Deze kennis willen wij dan ook graag gebruiken om er 100% en onvoorwaardelijk voor onze bewoners te zijn. 

Thomashuis Steenwijkerland

Meppelerweg 65
8331 CS Steenwijk
Overijssel
Nederland

Er is plek beschikbaar! Geïnteresseerd? Neem contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu