•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis 't Harde

In ons Thomashuis wonen we samen met negen bewoners; Pamela, Wilke, Ramon, Menno, Robbie, Geerte, Remie, Laura en Patrick. De maaltijden zijn centrale momenten op de dag. Hier komen de verhalen van de dag die komt of is geweest op tafel (naast het lekkere eten natuurlijk). Boodschappen doen we zoveel mogelijk samen in de winkels in het dorp of op de markt.
Het leven in ons huis speelt zich binnen en buiten af. Er zijn voldoende mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. We wonen aan de rand van het bos, een lekkere wandeling of fietstocht is dus zo gemaakt. Lekker muziek maken of luisteren, even op je kamer zitten, TV kijken, meehelpen met klussen in de keuken of in de tuin kan natuurlijk ook; het hoort er allemaal bij. Je kunt het wonen bij ons vergelijken met het leven in een groot gezin.  

We doen dit omdat we geloven dat we op deze manier de zorg kunnen geven die we, als wezelf op zorg zouden zijn aangewezen, zelf zouden wensen. Onze medewerkers wonen op dezelfde wijze met onze bewoners mee. 

De ondernemers

Wij zijn Bruin en Marijke Feijen, getrouwd en hebben samen 3 volwassen kinderen, Jeroen, Joost en Akke, die alle drie zelfstandig wonen. Wij zijn de zorgondernemers van Thomashuis 't Harde. We vinden het belangrijk dat ons Thomashuis een ‘thuis' is voor onze bewoners, een plek waar iedereen graag verblijft en met elkaar samenleeft. We zorgen met en voor elkaar en zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de sfeer. Respect voor elkaar is hierbij belangrijk. We kunnen van elkaar verschillen in afkomst, identiteit of levensovertuiging en toch - of misschien wel juist dan- het goed hebben met elkaar. Wij voelen ons hier verantwoordelijk voor.

Thomashuis 't Harde

Eperweg 40
8084 HH 't Harde
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0525 701197 mob: 06 18428915

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.