•  
  •  

Thomashuis 't Harde

In ons Thomashuis wonen we samen met negen bewoners; Pamela, Wilke, Ramon, Menno, Robbie, Geerte, Remie, Laura en Patrick. De maaltijden zijn centrale momenten op de dag. Hier komen de verhalen van de dag die komt of is geweest op tafel (naast het lekkere eten natuurlijk). Boodschappen doen we zoveel mogelijk samen in de winkels in het dorp of op de markt.
Het leven in ons huis speelt zich binnen en buiten af. Er zijn voldoende mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. We wonen aan de rand van het bos, een lekkere wandeling of fietstocht is dus zo gemaakt. Lekker muziek maken of luisteren, even op je kamer zitten, TV kijken, meehelpen met klussen in de keuken of in de tuin kan natuurlijk ook; het hoort er allemaal bij. Je kunt het wonen bij ons vergelijken met het leven in een groot gezin.  

 

 

De ondernemers

Wij zijn Wouter en Marlies Bongers en wij zijn sinds 1 februari 2024 de trotse nieuwe zorgondernemers van Thomashuis 't Harde. We wonen samen met onze 3 kinderen, Saar, Sam en Teun in het Thomashuis. We vinden het belangrijk dat ons Thomashuis een ‘thuis' is voor onze bewoners, een plek waar iedereen graag verblijft en met elkaar samenleeft. We zorgen met en voor elkaar en zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de sfeer. Respect voor elkaar is hierbij belangrijk. 

Thomashuis 't Harde

Eperweg 40
8084 HH 't Harde
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu