•  

In ons huis, een oude vakschool voor meisjes, in het centrum van Terborg wonen wij samen met 9 bewoners. De groep bestaat uit 5 heren en 4 dames variërend in de leeftijd van 20 tot 64 jaar. Het geheel wordt gecompleteerd met Saar, onze lieve viervoeter!

In onze dagelijkse werkzaamheden op huishoudelijk- en begeleidingsgebied worden wij ondersteund door een klein team van vaste medewerkers.

De ondernemers 
Wij zijn Harry en Léonie Geven en zijn sinds 01 december 2009 zorgondernemers van Thomashuis Terborg. We hebben beiden een lange achtergrond in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. We beleven dagelijks plezier aan de omgang met onze bewoners waarbij wij ondermeer gericht zijn op de omgang met elkaar,de verzorging in het algemeen, passende dagbesteding en de ontwikkelingsmogelijkheden bij de individuele bewoner. Daarnaast genieten wij er erg van om met onze bewoners geregeld allerhande activiteiten in- en buitenshuis te ondernemen.

Thomashuis Terborg

Hoofdstraat 100
7061 CM Terborg
Nederland
Wij hebben momenteel geen plaats beschikbaar. Toch benieuwd? Neem gerust contact op:
06-23210054
terborg@thomashuis.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.