•  
  •  

Thomashuis Terborg

Iedereen is gelijk, maar niet hetzelfde…

Laten we voor eens en altijd afspreken dat we mensen met een verstandelijk beperking niet meer als een speciale groep zien. Het zijn mensen net zoals ‘normale mensen’, allemaal gelijk, maar niet hetzelfde.  Dit uitgangspunt staat centraal in onze visie op zorg. We zien, benaderen en behandelen mensen met een verstandelijke beperking als gelijke, maar ze zijn niet allemaal hetzelfde!  Dat vraagt van ons een situationele en/of individuele benadering, dan weer een benadering als groep. We zien ons als een eenheid waarin veiligheid, openheid, verbinding en vertrouwen kernwaarden zijn. Onze kunst is het om samen met ouders en familie aan te sluiten bij de behoeften van hun kinderen en naasten. Samen gaan we met ze op pad, elke dag een stapje, soms ook gewoon even stilstaand, maar wel op ieders eigen pad, naar ieders eigen horizon.

ellen & ivo
De ondernemers

Wij zijn Ellen en Ivo Gijsberts, als korfbalechtpaar kennen wij elkaar al ruim veertig jaar. Waar we in het begin ook even ons eigen weg zijn gegaan, zijn we elkaar toch altijd blijven zoeken en ontmoeten. 

Ellen heeft ruim vijfendertig jaar ervaring in het werken en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en ouderen met dementie. Ivo heeft gewerkt in het individueel en voortgezet onderwijs als docent, vernieuwer en eindverantwoordelijke. Onze vakanties, eerst met onze jongens, nu met z’n tweeën, zijn altijd hele fijne momenten. Daarnaast delen we ons enthousiasme en passie voor sport. Samen volgen we ieder jaar de wielerklassiekers en de grote ronden, als het mogelijk is zelfs live!

Thomashuis Terborg

Hoofdstraat 100
7061 CM Terborg
Gelderland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu