•  

Thomashuis Venlo

Als zorgondernemers wonen wij - Lisette & John Goossens - op de bovenverdieping van Thomashuis Venlo. Wij maken als gezin deel uit van het leven in dit huis en kunnen zodoende de bewoners het familieleven laten ervaren. We hebben als zorgondernemers ruime ervaring in het bieden van de juiste zorg voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Samen met een professioneel team van medewerkers zijn we 24 uur per dag beschikbaar om de bewoners aandacht en begeleiding te bieden.
Het kunnen genieten van de alledaagse kleine dingen vinden we belangrijk. Met ondersteuning van een aantal vrijwilligers trekken wij er regelmatig met onze bewoners op uit; individueel, met een groepje of met z’n allen.

Vertrouwen en warmte

Door aandacht en respect te hebben voor elkaars achtergrond en mening, proberen we openheid te stimuleren, zodat Thomashuis Venlo geen huis, maar een thuis biedt waar vertrouwen en warmte hoog in het vaandel staan.
Hiernaast vinden we gezond leven belangrijk en trachten we door goede voeding en het bieden van een voorbeeldfunctie, een bijdrage leveren aan een gezonde en actieve leefwijze.

Bewoners Thomashuis Venlo
De ondernemers

Wij zijn Lisette en John Goossens, zorgondernemers van Thomashuis Venlo. In ons Thomashuis willen wij mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking een veilige en huiselijke omgeving bieden.

Thomashuis Venlo

Kaldenkerkerweg 239
5915 PP Venlo
Limburg
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu