•  
  •  
  •  
  •  

Thomashuis Vlijmen

Thomashuis Vlijmen

Zorg met ons Hart en Warmte

Is gevestigd in het monumentale pand Mommersteeg aan de rand van de gezellige dorpskern.Vlijmen is een oer-Brabants plaatsje op enkele minuten van 's-Hertogenbosch, nabij Heusden en de diverse nationale natuurgebieden. 's-Hertogenbosch is een historische vesting die de gemoedelijke sfeer van het Brabantse land uitademt.

The Family
De ondernemers

Wij zijn Angelique en Coen Crum. Angelique is BIG-geregistreerd (19007186430) Met onze twee kinderen, hond en 2 katten hebben wij het voorrecht, vanaf 2014, met negen heel bijzondere mensen in ons Thomashuis te mogen wonen. Onze visie is dat de verwachting van de bewoner centraal staat. Wat is je droom? Wat heb je in het dagelijks leven nodig aan zorg en begeleiding? Wij creëren door de kleinschaligheid en het directe contact, een gezinssituatie. Je hebt niet te maken met lange beslislijnen/overleg, waar veel tijd mee gemoeid is. De gewonnen tijd komt nu ten goede aan de bewoners, daar waar het hoort, waardoor er veel meer persoonlijke aandacht is. Onze droom is dat de bewoners zich bij ons thuis voelen, zichzelf kunnen zijn, samen met ons en onze huisdieren. Wij staan voor continuïteit, huiselijkheid, geborgenheid, gezelligheid, persoonlijke aandacht en ontplooiing. Dit vinden onze bewoners terug in gezamenlijk meehelpen met koken, boodschappen doen, spelletjes doen en meehelpen in en om het huis. Ofwel de bewoners betrekken in activiteiten, zowel in huis als buitenshuis, zoals persoonlijke en gezamenlijke activiteiten. Wij vinden het belangrijk om op een gelijkwaardige manier samen te werken, dat er geluisterd wordt naar elkaars wensen en respect is voor elkaars mening. Omdat wij respect hebben voor de natuur, koken/bereiden wij onze maaltijden, zoveel mogelijk met gezonde producten, zoeken wij de variatie in vegetarisch, vlees en vis. Wij willen zorg bieden, die aansluit bij de behoefte en mogelijkheden van onze bewoners. Ons uitgangspunt is, zo gewoon mogelijk leven in een zo gewoon mogelijke omgeving. Bewoners hebben recht op aandacht en begeleiding in een omgeving waar ze zich veilig en op hun gemak voelen.

Thomashuis Vlijmen

Wolput 72
5251 CH Vlijmen
Noord-Brabant
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: info@klachtenportaalzorg.nl