•  
  •  
  •  

Samen met ons team van medewerkers zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om aandacht en begeleiding te bieden. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen en deel gaan uit maken van de samenleving in Warmenhuizen. Wij willen onze bewoners veiligheid, geborgenheid, vertrouwen, respect en persoonlijke aandacht geven. Door de zorg te bieden in een vertrouwde woonomgeving kunnen onze bewoners zich prettig en geborgen voelen. Een thuis moet een plek zijn waar je tot jezelf kunt komen en vooral waar je jezelf kunt zijn.

Onze aandachtspunten

Het kunnen genieten van kleine, ongecompliceerde dingen vinden we belangrijk. Met ondersteuning van een  aantal vrijwilligers gaan we er regelmatig op uit met onze bewoners. Individueel, met een groepje of met z‘n allen. We willen aandacht en respect hebben voor elkaars achtergrond en mening.Onze basis is een gezellige en huiselijke sfeer. Er wordt rekening gehouden met de behoefte van de bewoners.

De ondernemers 
Wij zijn Ans van Zijl & Paul van den Heuvel, zorgondernemers van Thomashuis Warmenhuizen. Na 29 jaar als z-verpleegkundige te hebben gewerkt, hebben wij in mei 2010 de sleutel gekregen van Thomashuis Warmenhuizen.

Thomashuis Warmenhuizen

Dorpsstraat 206-214
1749 AL Warmenhuizen
Nederland
Wij hebben plaats beschikbaar! Interesse? Neem gerust contact op:
0226 753606
warmenhuizen@thomashuis.nl

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.