•  
  •  
  •  

Samen met ons team van medewerkers zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om aandacht en begeleiding te bieden. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen en deel gaan uit maken van de samenleving in Warmenhuizen. Wij willen onze bewoners veiligheid, geborgenheid, vertrouwen, respect en persoonlijke aandacht geven. Door de zorg te bieden in een vertrouwde woonomgeving kunnen onze bewoners zich prettig en geborgen voelen. Een thuis moet een plek zijn waar je tot jezelf kunt komen en vooral waar je jezelf kunt zijn.

Onze aandachtspunten

Het kunnen genieten van kleine, ongecompliceerde dingen vinden we belangrijk. Met ondersteuning van een  aantal vrijwilligers gaan we er regelmatig op uit met onze bewoners. Individueel, met een groepje of met z‘n allen. We willen aandacht en respect hebben voor elkaars achtergrond en mening.Onze basis is een gezellige en huiselijke sfeer. Er wordt rekening gehouden met de behoefte van de bewoners.

Thomashuis Warmenhuizen,
De ondernemers 
Wij zijn Robert de Jong en Wendy Pronk. Begin september 2020 hebben wij als zorgondernemers het stokje overgenomen van Paul en Ans. Ik – Wendy – ben tegenover het Thomashuis geboren en getogen en heb 18 jaar ervaring als begeleider op een lokale dagbesteding. Robert heeft 20 jaar in de woonzorg gewerkt. Toen Paul en Ans ons vroegen of wij hun zorgdroom wilden overnemen, hoefden we niet lang na te denken. Samen met onze zoons (14 en 16) en puppy wonen wij naast Thomashuis Warmenhuizen. Doordat wij altijd in de buurt zijn, zijn we een vast aanspreekpunt voor de bewoners en hun familie. Zelf spreken, zien en maken we de bewoners elke dag mee, waardoor we hen persoonlijke aandacht bieden die afgestemd is op ieders persoonlijke behoefte. Doen wat goed is voor de bewoner… Daar draait het leven in Thomashuis Warmenhuizen om.

Thomashuis Warmenhuizen

Dorpsstraat 206-214
1749 AL Warmenhuizen
Nederland
Heb je vragen of ben je benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:
0226 753606

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris via thomashuis@meld-het.nu.