Ons team

Ons team
Fadime
Hallo, ik ben Fadime, 24 jaar oud en ik woon in Zwijndrecht. Ik heb mijn studie in de zorg succesvol afgerond en na het opdoen van verschillende werkervaringen, ben ik op zoek gegaan naar iets nieuws. Zo ben ik terechtgekomen bij het Thomashuis in Zwijndrecht, waar ik nu al een ruim jaar werk. 

Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik maak deel uit van een sterk team waarmee ik goed kan samenwerken. Ik heb een super leuke groep cliënten, waar ik goed mee kan opschieten en met plezier begeleid. 
Yvonne
Hallo allemaal , Ik ben Yvonne Gorter, getrouwd met Wouter en moeder van Sander en Joris.
Wij wonen in de historische binnenstad van Dordrecht. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, waar ik financieel verantwoordelijk was voor ons eigen bedrijf, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam als begeleider in het Thomashuis Zwijndrecht en voel vanaf dag 1 dat ik hier op mijn plek ben. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en wandelen met onze 3 hondjes. Ik hoop nog veel mooie momenten te mogen beleven met de bewoners, collega's en alle andere contacten van het Thomashuis. Groetjes Yvonne
Rita
Ik ben Rita ,
Altijd werkzaam geweest in het kappersvak,  maar sinds juni 2023 in het mooie Thomashuis . Het is een fijne werkomgeving met allemaal lieve mensen. Ben ook dankbaar dat ik wat kan betekenen  voor de bewoners.  De glimlach op hun gezicht daar word ik blij van. Ik ben verantwoordelijk voor een schone woon- en werkomgeving. Daarnaast help ik bewoners als dat nodig is en doe ik leuke dingen met ze.

 

Delen: