•  

Thomashuis Zwijndrecht

Thomashuis Zwijndrecht;
Een unieke woon- en zorgplek in een prachtige verbouwde stadsboerderij op een rustige locatie in de wijk.


Samen leven, samen doen, samen zorgen in een unieke woonomgeving waar je jezelf kunt en mag zijn!
Waar wederzijds respect, zorgen met elkaar en voor elkaar elke dag belangrijk zijn.

Zorgondernemers Thomashuis Zwijndrecht
De ondernemers

Wij zijn Gerda Slingerland en Marc den Biggelaar. Sinds 1 juni 2022 de trotse zorgondernemers/eigenaren van Thomashuis Zwijndrecht.
Zowel Gerda als Marc zijn de laatste 20 jaar werkzaam geweest bij Justitie, waar zij beiden met zeer kwetsbare gedetineerden hebben mogen werken. Daarnaast is Gerda verpleegkundige (BIG-geregistreerd) en heeft ze vóór Justitie ook bij diverse zorginstanties gewerkt.

De laatste jaren begon het bij allebei wat te kriebelen of Justitie nog de juiste werkgever voor ons was. Tijdens Corona kwamen de Thomashuizen op ons pad. Via een webinar hebben we kennisgemaakt met het concept 'Thomashuizen' en we voelden meteen dat het iets voor ons was. De vrijheid die we voelden om zorg te bieden met alles wat daarbij hoort...Dat was wat we misten bij Justitie. Na een intensief traject konden we ons eindelijk zorgondernemer noemen! Justitie vervolgens gedag gezegd en het avontuur aangegaan met ons eigen Thomashuis in Zwijndrecht.

Onze droom komt steeds verder uit. In de anderhalf jaar tijd sinds onze start zijn we gegroeid van 2 bewoners en geen personeel naar 8 bewoners en 5 begeleiders.

Thomashuis Zwijndrecht

Rotterdamseweg 63
3332 AC Zwijndrecht
Zuid-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: thomashuis@meld-het.nu