Beschikbare vestigingen

Ter overname

Thomashuis Andel

In een gemoedelijk Brabants dorpje zorgen Emmy Stark en Koos van Bout al dertien jaar met bevlogenheid voor de bewoners met een verstandelijke beperking. Na lang wikken en wegen heeft het stel de knoop doorgehakt. Met 61 jaar vinden zij het tijd om het stokje van het Thomashuis Andel over te dragen.

Thomashuis Culemborg

De keuze om Thomashuis Culemborg vijftien jaar geleden op te starten was een bewuste, weloverwogen keuze, vertellen zorgondernemers Cora van Rijswijk en Marianne de Kock. Omdat de dames binnenkort met pensioen gaan, zoeken ze een bevlogen stel dat hun zorgonderneming wil overnemen.

Thomashuis Sneek

In 2013 begon voor Hermien (60) en Jan Kerkhof (57) een nieuw avontuur. Ze gingen aan de slag in het Thomashuis in de oude Ichtuskerk in Sneek. Daar wonen acht mensen met een verstandelijke beperking, samen met het zorgkoppel. Na tien leerzame jaren is het voor Hermien en Jan tijd om te stoppen. Daarom zijn ze op zoek naar twee enthousiaste opvolgers.

Thomashuis Breezand

Als het aan Arie en Thea Benders ligt, blijven ze nog vele jaren samenwonen met de bewoners van Thomashuis Breezand. Helaas is de gezondheid van Arie spelbreker en hebben zij besloten om af te zwaaien als zorgondernemers: “We hebben de afgelopen 13,5 jaar met veel plezier gebouwd aan iets moois: een warm thuis, waar je wordt gezien. Wij gaan op zoek naar bevlogen nieuwe zorgondernemers om Thomashuis Breezand aan over te dragen.”

Thomashuis Zandvoort

“Een warm thuis waar je trots op kunt zijn en waar iedere bewoner volledig zichzelf mag zijn. Daar staat Thomashuis Zandvoort al 17 jaar voor”, vertelt zorgondernemer Shahin Ansari. Nu vindt de zorgondernemer het tijd om zijn stokje over te dragen. “Een beter doel dan een Thomashuis runnen, had ik niet kunnen bedenken in mijn leven.”

Deze vestigingen zoeken nieuwe ondernemers

Maak hier kennis met de huizen waarvoor overnamekandidaten worden gezocht!

Hebben jullie vragen of interesse in mogelijke nieuwe locaties? Dien dan een terugbelverzoek in via ‘Bel ons terug’ of mail naar werving@dedrienotenboomen.nl

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jullie is!

Inschrijven