Beschikbare vestigingen

Ter overname

Thomashuis Dongen

De bewoners van het Thomashuis Dongen zijn BD’ers (Bekende Dongenaren) – en dat wil wat zeggen voor een dorp met zo’n 26.000 inwoners. Iedereen die door Dongen rijdt, passeert het monumentale herenhuis waar Hennie Maas en Paul Trommelen sinds vijf jaar zorgondernemers zijn. ‘Onze bewoners voelen zich veilig om zo veel mogelijk zelf te doen, omdat wij er onvoorwaardelijk voor ze zijn.’

Thomashuis Kaatsheuvel

Na tien jaar zorgondernemerschap gaan Anja Leermakers en Louis Neeft van Thomashuis Kaatsheuvel volgend jaar met pensioen. Het afscheid voelt dubbel, want hun band met de negen bewoners met een verstandelijke beperking is enorm hecht. “Beetje bij beetje is het grote loslaten begonnen”, aldus Anja. Daarom zoeken zij een stel met een groot zorghart om de sleutels van de voormalige woonboerderij aan over te dragen.

Thomashuis Middelburg

Aan de rand van het Zeeuwse Middelburg staat een achttiende-eeuws landhuis, omgeven door groen en op een steenworp afstand van het strand. In het landhuis is een Thomashuis gevestigd, waar negen volwassenen met een verstandelijke beperking 24-uurs zorg ontvangen. De kleinschalige woonvorm wordt sinds 2016 geleid door zorgondernemers Frans Kouwenberg en Nel Schapendonk. Na zeven jaar is het tijd om het stokje door te geven, en dus zijn ze op zoek naar opvolgers.

Thomashuis Wagenberg

In een gezellig Brabants dorp vind je het sfeervolle Thomashuis Wagenberg. Daar bieden Jolanda Knoops en Martien Scheepers een warm thuis aan 9 bijzonder(e) mooie mensen met een verstandelijke beperking. Het Thomashuis is gelegen op een centrale plek, naast het dorpshuis. “Het Thomashuis staat hiermee midden in het leven. Wij vinden het belangrijk dat onze huisgenoten zich gezien voelen en kunnen deelnemen aan de maatschappij.”

Thomashuis Zenderen

Al bijna twaalf jaar dragen Willem en Herna Jansen zorg voor de 9 bewoners van Thomashuis Zenderen. “Wij hebben geen dag spijt gehad van onze keuze om zorgondernemer te worden. Het is een intensief en dynamisch leven wat je leidt ”, leggen de twee uit. Nu beiden richting de pensioenleeftijd gaan, vinden zij het tijd om op zoek te gaan naar geschikte opvolgers.

Thomashuis Breezand

Als het aan Arie en Thea Benders ligt, blijven ze nog vele jaren samenwonen met de bewoners van Thomashuis Breezand. Helaas is de gezondheid van Arie spelbreker en hebben zij besloten om af te zwaaien als zorgondernemers: “We hebben de afgelopen 13,5 jaar met veel plezier gebouwd aan iets moois: een warm thuis, waar je wordt gezien. Wij gaan op zoek naar bevlogen nieuwe zorgondernemers om Thomashuis Breezand aan over te dragen.”

Thomashuis Zandvoort

“Een warm thuis waar je trots op kunt zijn en waar iedere bewoner volledig zichzelf mag zijn. Daar staat Thomashuis Zandvoort al 17 jaar voor”, vertelt zorgondernemer Shahin Ansari. Nu vindt de langstzittende zorgondernemer het tijd om zijn stokje over te dragen. “Een beter doel dan een Thomashuis runnen, had ik niet kunnen bedenken in mijn leven.”

Thomashuis Andel

In een gemoedelijk Brabants dorpje zorgen Emmy Stark en Koos van Bout al dertien jaar met bevlogenheid voor de bewoners met een verstandelijke beperking. Na lang wikken en wegen heeft het stel de knoop doorgehakt. Met 61 jaar vinden zij het tijd om het stokje van het Thomashuis Andel over te dragen.

Deze vestigingen zoeken nieuwe ondernemers

Maak hier kennis met de huizen waarvoor overnamekandidaten worden gezocht!

Hebben jullie vragen of interesse in mogelijke nieuwe locaties? Dien dan een terugbelverzoek in via ‘Bel ons terug’ of mail naar werving@dedrienotenboomen.nl

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jullie is!

Inschrijven