Beschikbare vestigingen

Ter overname

Thomashuis Zandvoort

“Een warm thuis waar je trots op kunt zijn en waar iedere bewoner volledig zichzelf mag zijn. Daar staat Thomashuis Zandvoort al 17 jaar voor”, vertelt zorgondernemer Shahin Ansari. Nu vindt de langstzittende zorgondernemer het tijd om zijn stokje over te dragen. “Een beter doel dan een Thomashuis runnen, had ik niet kunnen bedenken in mijn leven.”

Folkmar en Eveline Sijtsma van Thomashuis Delft Centrum hebben de knoop doorgehakt. Na zes jaar nemen ze afscheid van hun dierbare bewoners en keren ze terug naar hun familie in De Achterhoek. Het zorgkoppel zoekt liefdevolle ondernemers om hen op te volgen. “Het is een bijzonder en mooi leven. Wij krijgen zoveel energie van de bewoners, hun vrolijkheid en betrokkenheid bij elkaar en het team”, aldus Eveline en Folkmar.

In een gemoedelijk Brabants dorpje zorgen Emmy Stark en Koos van Bout al dertien jaar met bevlogenheid voor de bewoners met een verstandelijke beperking. Na lang wikken en wegen heeft het stel de knoop doorgehakt. Met 61 jaar vinden zij het tijd om het stokje van het Thomashuis Andel over te dragen.

Klaar voor je eigen Thomashuis?

Meld je aan als zorgondernemer!

Aanmelden