Beschikbare vestigingen

Ter overname

Thomashuis Doornenburg

Aan de rand van het Betuwse dorpje Doornenburg, tussen de appel- en perenboomgaarden, ligt een monumentale boerderij. Hier is Thomashuis Doornenburg gevestigd, waar zorgondernemers Theresa Wieland en Jeanine Jansen samenleven met negen volwassenen met een verstandelijke beperking. Na bijna tien jaar in Doornenburg weten de ervaren ondernemers in de gehandicaptenzorg als geen ander wat hun bewoners nodig hebben. Maar, aan al het moois komt een einde: Theresa gaat binnenkort met pensioen. Daarom zoekt het stel opvolgers om de boerderij, bewoners en beestenboel onder hun hoede te nemen.

Thomashuis Vaals

Op een schitterende locatie, omringd door de Limburgse heuvels en op een steenworp afstand van het drielandenpunt, staat Thomashuis Vaals: één van de eerste Thomashuizen in Nederland. Sinds 2019 wordt dit Thomashuis gerund door zorgondernemers Ben Rutter en Henriette Nieuwenhuijs.

Thomashuis Culemborg

De keuze om Thomashuis Culemborg vijftien jaar geleden op te starten was een bewuste, weloverwogen keuze, vertellen zorgondernemers Cora van Rijswijk en Marianne de Kock. Omdat de dames binnenkort met pensioen gaan, zoeken ze een bevlogen stel dat hun zorgonderneming wil overnemen.

Thomashuis Sneek

In 2013 begon voor Hermien (60) en Jan Kerkhof (57) een nieuw avontuur. Ze gingen aan de slag in het Thomashuis in de oude Ichtuskerk in Sneek. Daar wonen acht mensen met een verstandelijke beperking, samen met het zorgkoppel. Na tien leerzame jaren is het voor Hermien en Jan tijd om te stoppen. Daarom zijn ze op zoek naar twee enthousiaste opvolgers.

Thomashuis Zandvoort

“Een warm thuis waar je trots op kunt zijn en waar iedere bewoner volledig zichzelf mag zijn. Daar staat Thomashuis Zandvoort al 17 jaar voor”, vertelt zorgondernemer Shahin Ansari. Nu vindt de zorgondernemer het tijd om zijn stokje over te dragen. “Een beter doel dan een Thomashuis runnen, had ik niet kunnen bedenken in mijn leven.”

Deze vestigingen zoeken nieuwe ondernemers

Maak hier kennis met de huizen waarvoor overnamekandidaten worden gezocht!

Hebben jullie vragen of interesse in mogelijke nieuwe locaties? Dien dan een terugbelverzoek in via ‘Bel ons terug’ of mail naar werving@dedrienotenboomen.nl

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jullie is!

Inschrijven