Beschikbare vestigingen

Ter overname

Thomashuis Breezand

Als het aan Arie en Thea Benders ligt, blijven ze nog vele jaren samenwonen met de bewoners van Thomashuis Breezand. Helaas is de gezondheid van Arie spelbreker en hebben zij besloten om af te zwaaien als zorgondernemers: “We hebben de afgelopen 13,5 jaar met veel plezier gebouwd aan iets moois: een warm thuis, waar je wordt gezien. Wij gaan op zoek naar bevlogen nieuwe zorgondernemers om Thomashuis Breezand aan over te dragen.”

Thomashuis Gouderak

Sinds 2009 runnen Evert en Diane Beilen met veel plezier een Thomashuis. Eerst bouwden zij Thomashuis Ouderkerk aan den IJssel van de grond op, de afgelopen jaren runden zij Thomashuis Gouderak. Nu is de tijd voor hen gekomen om afscheid te nemen en daarmee is de zoektocht naar geschikte opvolgers gestart. Evert: “Geduld, humor, enthousiasme zijn eigenschappen die ik graag terug zie in mijn opvolgers. En bovenal een heel groot hart voor bewoners met een zwaardere beperking.”

Thomashuis Wagenberg

In een gezellig Brabants dorp vind je het sfeervolle Thomashuis Wagenberg. Daar bieden Jolanda Knoops en Martien Scheepers een warm thuis aan 9 bijzonder(e) mooie mensen met een verstandelijke beperking. Het Thomashuis is gelegen op een centrale plek, naast het dorpshuis. “Het Thomashuis staat hiermee midden in het leven. Wij vinden het belangrijk dat onze huisgenoten zich gezien voelen en kunnen deelnemen aan de maatschappij.”

Deze vestigingen zoeken nieuwe ondernemers

Maak hier kennis met de huizen waarvoor overnamekandidaten worden gezocht!

Hebben jullie vragen of interesse in mogelijke nieuwe locaties? Dien dan een terugbelverzoek in via ‘Bel ons terug’ of mail naar werving@dedrienotenboomen.nl

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is!

Inschrijven