•  

Thomashuis De Zaanse Akker

Welkom op de Zaanse Akker!

 

 

Ons Thomashuis staat in Assendelft, in de Zaanstreek.
Ons uitzicht is op akkers en weilanden en als we het bruggetje van de Delft overgaan zitten we in het oude gedeelte van Assendelft.

We wonen hier met 13 personen, 9 mensen in het grote (Thomas)huis en 4 mensen in het woonhuis ernaast. Ook hebben we kippen, konijnen en een hond.

We zijn allemaal bijzonder en uniek. Niet om wat we kunnen, maar om wie we zijn. We proberen op de Zaanse Akker het beste uit onszelf te halen/geven. 
Met een klein team geven wij elke dag persoonlijke aandacht aan onze bewoners, hebben we respect voor ieders eigenheid, houden we rekening houden met ieders behoefte en zorgvraag en bieden we passende vrijetijdsbesteding.

Onze kernwaarden zijn:

Gastvrijheid; We zijn een plek waar je gezien wordt
Wederkerigheid; Er is uitwisseling van liefde, aandacht, tijd, kennis en ervaring
Rust, reinheid en regelmaat; We leiden een overzichtelijk leven
Duurzaamheid; We gaan bewust om met onszelf, de ander en onze omgeving.

Meer lezen?  Het verhaal van de ondernemers

 

 

Henk en Carry
De ondernemers

Sinds september 2019 zijn Henk en Carry Vreman de zorgondernemers van Thomashuis De Zaanse Akker. Het beste uit jezelf halen is niet alleen op bewoners van toepassing, maar zeker ook voor de medewerkers en de zorgondernemers. Met elkaar zorgen we voor een fijne woon- en werkplek waar we het leven met elkaar delen.

Thomashuis De Zaanse Akker

Veenpolderdijk 13 b
1566 PH Assendelft
Noord-Holland
Nederland

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons Thomashuis? Neem gerust contact op:

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt, zeker in het geval van onenigheid. Als u ontevreden bent of het ergens niet mee eens bent, laat het ons dan zeker weten. Zo kunnen we kijken of we er samen uit komen.

Voelt u zich alsnog niet gehoord of komen we er onderling niet uit, dan beschikken wij over een klachtenregeling die voldoet aan de vereisten van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg. Heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Het e-mailadres voor het melden van klachten is: info@klachtenportaalzorg.nl