Hoe verloopt het selectietraject?

We hechten er belang aan dat je een informatiebijeenkomst bezoekt. Dit geeft je de mogelijkheid om aan de levende lijve mee te maken wat een Thomashuis is. Je gaat in gesprek met ervaren zorgondernemers, je bezoekt een huis en leert de franchiseorganisatie De Drie Notenboomen kennen.

De kennis en ervaring die je opdoet tijdens een informatiebijeenkomst geeft je de mogelijkheid om bewust te solliciteren voor het zorgondernemerschap.

Wanneer je een infomiddag hebt bezocht en je aangemeld hebt voor het zorgondernemerschap, nemen we contact met je op. Als je als stel aan de voorwaarden voldoet, begint het selectietraject. Dit duurt circa 7 weken. Tijdens verschillende selectiegesprekken op kantoor bij De Drie Notenboomen in Amsterdam wordt vanuit verschillende invalshoeken besproken of het zorgondernemerschap iets voor jou is. Daarnaast kan je ook een financiële doorlichting in de Quick Scan verwachten. Je gaat immers als ondernemer aan de slag, wat een zekere investering vergt. Ten slotte wordt het ondernemerschap in jou getoetst met een Thomashuis-assessment, de zogeheten Franchisescan. Deze brengt jouw skills en groeimogelijkheden in kaart. ​​​​

Thomashuis, werken thomashuis, werken zorgondernemer, zorgondernemer, gehandicaptenzorg, gehandicapten, syndroom van down, rijnpop, begeleider gehandicaptenzorg, de Thomashuizen, Thomashuis Noordwolde,

Zodra jullie het feestelijke bericht krijgen dat jullie door de selectie zijn, volgt een nieuwe fase. Hierin worden jullie als zorgprofessionals klaargestoomd en getransformeerd tot zorgondernemers.

Klaar voor je eigen Thomashuis?

Meld je aan als zorgondernemer!

Aanmelden