Bewoners Thomashuis Middenmeer zoeken gezellige huisgenoten

Het Thomashuis in Middenmeer heeft kamers vrij
Uit de huizen
Jan de Gier

De bewoners van Thomashuis Middenmeer zijn op zoek naar gezellige nieuwe huisgenoten. Ken/ben jij iemand met een verstandelijke beperking die op zoek is naar een leuk nieuw thuis? Lees dan snel verder!

Op de webstie van Thomashuis Middenmeer is te lezen dat bewoners Kevin, Sander, Marijn, Dennis en Dido op zoek zijn naar nieuwe medebewoners. "Ons Thomashuis is een prachtige landelijk gelegen woonboerderij", zo staat er te lezen. "Met tal van dagbestedingsmogelijkheden (ook op locatie). Denk aan sport/spel (zwemmen, fitness, wandelen,  fietsen, paardrijden), tuinieren, dierverzorging, educatie, koken/bakken en andere creatieve bezigheden." Maar het allebelangrijkst is dat je bij zorgondernemers Marion en Johan jezelf kunt zijn en mag zijn wie je bent."

Iets voor jou?

Thomashuis Middenmeer heeft momenteel 4 kamers vrij en de voorkeur gaat gezien de huidige groepsamenstelling uit naar '3 meiden en 1 jongen'. "Je bent rond de 20-35 jaar oud en je hebt humor en houdt van gezelligheid!", laten Johan & Marion weten. 

Ben je nieuwsgierig en is je enthousiasme gewekt?

Lees dan hier het hele bericht en neem zo spoedig mogelijk contact op, bij voorkeur via mail:

Johan en Marion Wagenaars, zorgondernemers

Thomashuis Middenmeer

Praamweg 2

1775 PT Middenmeer

Of: E-mail: johan-marionthomashuis@hotmail.nl

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!