Bewoners Thomashuis Muntendam 40 jaar getrouwd

Uit de huizen
Jan de Gier

(foto: Het bruidspaar werd getrakteerd op een draaiorgelconcert voor het Thomashuis in Muntendam)

Een bijzonder moment in Thomashuis Muntendam. Zaterdag 2 december jl. waren Johannes en Grietje, beiden woonachtig in het Thomashuis, 40 jaar getrouwd. Een unieke gebeurtenis waar natuurlijk uitgebreid bij stil werd gestaan. Bekijk hier een fotoreportage van een onvergetelijke dag.

Dat twee bewoners van een Thomashuis 40 jaar met elkaar getrouwd zijn mag je gerust een uniek moment noemen. Alles werd dan ook uit de kast getrokken om er met elkaar een geweldig dagje van te maken. En het bruidspaar heeft er volgens zorgondernemers Karst-Jan en Greta met volle teugen van genoten.

Zo is het stel getrakteerd op een draaiorgelconcert, werd de bruidstaart aangesneden en werd er natuurlijk met het hele huis genoten van een heerlijk buffet. Daarnaast kwam de Sint nog even aanwaaien en is het stel verwend met een tafel vol cadeau’s.

Feestje

Na het enerverende dagje gingen ook nog even de voetjes van de vloer tijdens de openingsdans en was het feestje helemaal compleet na de optredens van Grietje als Corrie Konings en van Johannes als zanger Jannes. Kortom; het kon niet beter.

Grietje en Johannes, gefeliciteerd met dit fantastische jubileum!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!