Down met Johnny laat wens uitkomen in Thomashuis Etten-Leur

Het interieur van Thomashuis Etten-Leur
In de media

Leuk bericht uit Thomashuis Etten-Leur. Niemand minder dan Johnny de Mol was er te gast om een bijzondere droom uit te laten komen van bewoner Anne-Lotte. De uitzending van 'Down met Johnny' is op woensdag 8 januari te zien bij SBS6 vanaf 20.30 uur. 

Foto: De huiskamer van Thomashuis Etten-Leur waar het 1e seizoen aftrapt

Ook in de nieuwe afleveringen laat de presentator weer lang gekoesterde wensen van mensen met een beperking uitkomen. Anne-Lotte is te zien in de eerste aflevering met een wens voor haar moeder Jacomine bij wie vorig jaar borstkanker werd geconstateerd.

Alpe d'HuZes

“Na een aantal zware operaties is ze inmiddels genezen, maar nog steeds herstellende”, zo schrijven de programmamakers. “Jacomine’s allergrootste droom is om de Alpe d’HuZes te fietsen, maar met haar huidige conditie kan ze dit niet alleen. Anne-Lotte vindt Jacomine de allerliefste moeder en wil niets liever dan haar moeders grote droom verwezenlijken.”

In het programma zal te zien zijn hoe Anne-Lotte & Johnny de hulp inschakelen van viervoudig Olympisch kampioen Leontien van Moorsel. “Met elkaar zetten ze alles op alles om Jacomine de klim van haar leven te laten maken.”

Aflevering met een Thomashuis randje

Wij kunnen alvast niet wachten op deze uitzending met een Thomashuis-randje. Ga jij ook kijken? Woensdag 8 januari, 20.30 uur, SBS6!

Down met Johnny laat wens uitkomen in Thomashuis Etten-Leur

Foto (Talpa): De wens van Anne-Lotte - op deze foto links van Johnny - komt uit 

Delen: