Kijkje in Thomashuis Almkerk, Apeldoorn en Kaatsheuvel

Wonen
Laura van Elst

Foto: Screenshot vlog Thomashuis Kaatsheuvel.

Ondanks het coronavirus blijven bewoners en medewerkers druk bezig. Om de dagen door te komen, ontstaan er soms bijzondere dingen.  Bekijk hier de vlogs uit Thomashuis Almkerk, Apeldoorn en Kaatsheuvel.

Normaliter gaan diverse bewoners van Thomashuis Apeldoorn naar de dansgroep. Nu dit niet meer kan, kwamen de vrijwilligers van de dansclub op een leuk idee om verbonden te blijven: online video's. Zo kan er veilig, binnenshuis bewogen worden.

Vlog: Thomashuis Apeldoorn

Bowlen in de achtertuin

In Thomashuis Kaatsheuvel deelt een medewerkster een kiekje van een gezellige middag waarin de bewoners druk in de weer zijn met het wassen van auto's. Daarna werd er door iedereen fanatiek meegedaan aan een potje bowlen.

Vlog Thomashuis Kaatsheuvel

Bamboestokken

De achtertuin van Thomashuis Almkerk is veranderd in een artistieke omgeving. Voor iedere dag in quarantaine wordt daar een bamboestok in de tuin geplaatst met iets leuks daaraan. "Samen maken we een vrolijk kunstwerk", vertellen zorgondernemers Ine en Jan. Daarnaast werden zij verrast met een spontaan optreden in de achtertuin. "Telefoon, luidspreker en meer dan voldoende afstand.'

Vlog Thomashuis Almkerk deel 1

Vlog Thomashuis Almkerk deel 2

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!