Plaats voor mensen met een verstandelijke beperking

Thomashuis biedt een warm thuis aan mensen met een beperking
Uit de huizen
Jan de Gier

Ben of ken jij iemand met een verstandelijke beperking die op zoek is naar een leuk nieuw thuis? In o.a. Thomashuis Jirnsum, Thomashuis Arum en Thomashuis Weerdinge is plek voor een bewoner. Neem bij interesse snel contact op met de ondernemers van één van de huizen.

Als je het Friese dorpje Irnsum nadert, prijkt het immense pannendak van Thomashuis Jirnsum al aan de horizon. In deze eeuwenoude boerderij maken zorgondernemers Bernard en Marleen elke dag een feest van het leven samen met hun bewoners. “Wij geloven in zorg die mensen met een verstandelijke beperking een warm thuis biedt”, schrijven ze op hun website. “Daarbij staan geluk en goede persoonlijke zorg centraal.”

Heb je interesse? Neem dan even contact op met Marleen en Bernard via 06 57 59 56 36 of jirnsum@thomashuis.nl. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

'Bijzonder huis voelt aan als gewoon thuis'

It takes hands to build a house,

but only hearts can build a home.

Dit gedichtje staat te lezen op de website van Jan en Marjo, sinds 2008 de trotse ondernemers van Thomashuis Arum. Ook zij hebben momenteel plek voor een nieuwe bewoner en nodigen je uit kennis te komen maken met hun Thomashuis. eveneens in het mooie Friesland.

“In ons Thomashuis vinden we het belangrijk dat iedereen mag zijn wie hij of zij is en gaan we zoveel mogelijk uit van een ieders mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden”, zo vertellen ze. “Samen met fijne ouders/verwanten vormen we een bijzonder huis dat aanvoelt als gewoon thuis.”

Spreekt dit jou aan? Neem dan gauw even een kijkje op www.thomashuis.nl/arum een neem vrijblijvend contact op via arum@thomashuis.nl 

(tekst gaat verder onder de foto)

Last but not least: Thomashuis Weerdinge

Ook Nel en Selma van Thomashuis Weerdinge hebben momenteel een kamer vrij en komen graag in contact met je wanneer je interesse hebt. Op hun website staat hun motto te lezen:

Zíjn wie je bent, zelf keuzes maken en op eigen kracht meedoen. Vanuit deze visie benaderen we ons dagelijks leven. Niet het beste ervan maken, maar het beste eruit halen!

Is Thomashuis Weerdinge de plek die je zoekt? Ontdek het snel en zoek even contact met Nel & Selma via weerdinge@thomashuis.nl en/of 0591-227706

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!