Terugblik Fair & Dwarskijker congreseditie online!

Dwarskijker 4 in online
In de media

We kijken terug op een fantastische 1e editie van de Gehandicaptenzorg Fair. De Thomashuizen waren goed vertegenwoordigd met een mooie stand, sprekers en tientallen zorgondernemers en hun medewerkers. En niet te vergeten: een gloednieuwe Dwarskijker.

Ruim 700 mensen uit de gehandicaptenzorg kwamen bij elkaar voor een leerzame, inspirerende en bovenal gezellige dag in Veenendaal. Op het hoofdpodium stonden topsprekers en in diverse workshops en lezingen konden bezoekers hun kennis bijschaven rond thema’s als inclusie, rouwverwerking, gentle teaching, seksualiteit en vele andere onderwerpen.

 

Als formule Thomashuis zijn we er trots op dat we - samen met het Nederlands Congres Bureau - mede het initiatief hebben genomen tot deze unieke dag en mochten bijdragen aan de inhoud van het programma. We danken ook ‘onze’ ondernemers Bruin Feijen (Thomashuis ’t Harde) en Michiel Snippe (Thomashuis Coevorden) voor hun workshops over rouwverwerking en de Heijkoop-methode.

Dwarskijker congresedtie

Kers op de taart is wat ons betreft het 4e nummer van de Dwarskijker, speciaal gemaakt ter gelegenheid van dit congres. 8 pagina’s met artikelen en interviews die raken aan de thema’s van de Fair. Met o.a. een gesprek over een bewoner met het Syndroom van Down en Alzheimer, palliatieve zorg voor mensen met een handicap en de Heijkoop-methode. En natuurlijk een aantal mooie Verbindt-Verhalen!

Doorbladeren kan hier.

De komende tijd zullen we een aantal artikelen op deze site plaatsen.

Bekijk hieronder nog een aantal foto’s van de Fair!

 

Delen: