Thomashuis Buurmalsen viert 12,5 jarig bestaan

Wonen

Wat een geweldig feest was dat afgelopen zaterdag; 12,5 jaar Thomashuis Buurmalsen! De gehele middag en avond was het een drukte van jewelste. Ouders van bewoners, vrienden en dorpsgenoten waren massaal toegestroomd om dit jubileum te vieren met zorgondernemer Riëtte en haar bewoners.

En wat kunnen we er nog meer over zeggen dan dat het een ontzettend liefdevol en warm samenzijn was. Met gezelligheid, eten en muziek, maar bovenal een stralende Riëtte en stralende bewoners. Ouders die een prachtige bijdrage leverden en de onthulling van een door hen aangeboden beeld. “Het beeld staat voor ontvangen om door te geven”, zo laat Riëtte weten. “Omdat we dit met elkaar doen binnen ons Thomashuis. En als je door het beeld heen kijkt, kijk je op de rug van het beeld van Thomas. Hij staat centraal.”

Het huis van Thomas

Want Thomashuis Buurmalsen is het huis waar Thomas (zoon van initiatiefnemer Hans van Putten) heeft gewoond. En in de tuin staat een mooi standbeeld van Thomas in de houding zoals hij vaak in de tuin zat. Het beeld werd onthuld tijdens het 5-jarig jubileum in 2009, en is nog altijd een prachtige manier om de naamgever van de Thomashuizen nooit te vergeten.

Op naar het volgende jubileum!

 

Delen: