Toffe baan in de zorg? Word begeleider in een Thomashuis

Werken
Laura van Elst

Op zoek naar de leukste baan in de gehandicaptenzorg? Dan is werken in een Thomashuis misschien wel iets voor jou. Thomashuis Vledder en Delft Centrum zoeken namelijk enthousiaste begeleiders met hart voor de zorg.

In een Thomashuis wordt er zo normaal mogelijk met elkaar omgegaan en geleefd. In het huis heerst een huiselijke en gemoedelijke sfeer. ‘‘Het voelt als mijn tweede thuis’’, vertelt medewerker Eric over werken in een Thomashuis. ‘‘De samenwerking verloopt ongedwongen als in een groot gezin.’’ De dagen zijn gevarieerd. ‘‘Je bent een duizendpoot in een Thomashuis.’’

Begeleider Thomashuis Vledder

Heb jij het hart op de goede plaats, geen behoefte aan strak omlijnde procedures en snap jij wat mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben? Dan zoekt Thomashuis Vledder jou als begeleider!

Thomashuis Vledder biedt 8 bewoners tussen de 25 en 55 jaar een warm thuis. Als begeleider ondersteun, begeleid en verzorg je de bewoners. Huishoudelijke taken horen net als thuis tot het takenpakket. In een klein gezellig team werk je ‘zelfstandig samen’. Heb je een afgeronde SPW, V&V of daaraan gelijkgestelde diploma, ervaring met verpleegtechnische handelingen en plezier in werken met de doelgroep? Reageer dan op de vacature van Thomashuis Vledder
 

Begeleider Thomashuis Delft Centrum

Maak jij van elke dag een feestje? Dan maakt Thomashuis Delft Centrum graag kennis met jou. Zij zijn namelijk op zoek naar een begeleider voor maximaal 24 uur die zelfstandig kan werken. Heb jij minimaal niveau 3, een gezonde portie humor en zin in de vrolijkste baan in de zorg? Neem dan contact op met Thomashuis Delft Centrum.

Thomashuis Delft Centrum is gevestigd aan de rand van hartje Delft. Bekijk de Facebookpagina om de sfeer te proeven.

Thomashuis Spierdijk

Thomashuis Spierdijk, gelegen in een landelijke stolpboederij, is op zoek naar 2 begeleiders voor 22 tot 30 uur per week. Als begeleider ondersteun je de bewoners in hun dagelijkse leven en bij deelname aan activiteiten. Daarnaast verricht je eenvoudige verpleegtechnische handelingen zoals medicatietoenining en ondersteun je indien nodig de bewoners bij ADL- en zorgactiviteiten. Huishoudelijke taken en het informeren van de zorgondernemers behoren ook tot jouw taken.

Het merendeel van de 8 bewoners van Thomashuis Spierdijk heeft naast een verstandelijke beperking ook een stoornis in het autistisch spectrum of gedrafsproblematiek. Hierdoor is het van belang dat je op verschillende niveaus kan communiceren, duidelijkheid en structuur kunt bieden en stevig in je schoenen staat. Daarnaast moet je minimaal beschikken over een relevante mbo-opleiding op niveau 3. Bekijk voor meer informatie de vacature.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!