Werkers in de zorg in zes foto's

Werken

In de krant Dwarskijker is één pagina geheel gewijd aan de werkers in de gehandicaptenzorg. In een zestal foto's komen de medewerkers van zes Thomashuizen aan bod, geheel in lijn met het thema van de krant: werken in de zorg. Leuk om ook even hier te delen. 

De hele krant Dwarskijker lezen kan hier. Met daarin o.a. onderstaande foto's

"Een staaltje teambuiling om ‘u’ tegen te zeggen. Samen met medewerkers en enkele familieleden van de bewoners beklommen zorgondernemers Gerwin en Carina Dekker van Thomashuis Lunteren de Mont-Ventoux. De opbrengst voor het goede doel (grootverzettegenkanker.nl) was het mooie bedrag van 9300 euro."

"Ook dit is werken in een Thomashuis. Samen met je collega’s en de bewoners genieten van een topvakantie aan het Grevelingenmeer. Komt de teamspirit ongetwijfeld ten goede. Heerlijk zonnig plaatje van Thomashuis Erp."

 

"Zie hier het resultaat van een teambuildingsdag in Thomashuis Lichtenvoorde. Collega’s tekenden elkaar in tweetallen blind na op aanwijzingen van de ander. De stift mocht het doek niet af en alleen de kleuren werden met geopende ogen toegevoegd. Het kunstwerk siert nog altijd het trapportaal van het Thomashuis als herinnering aan een onvergetelijke workshop."

"Wie het verhaal hierachter niet kent, zal deze foto met enige verwondering bekijken. Maar we zien hier twee medewerkers van Thomashuis Zwijndrecht tijdens een heuse teamtraining met paarden. Een onderdeel van deze dag was je collega over het parcours loodsen zonder daarbij te praten. Als dat maar goed gaat."

"Maak kennis met Team Thomashuis Oudenbosch. Deze foto verscheen onlangs op de Facebookpagina van zorgondernemers Helma & Ad Huijsmans. Onderschrift: ‘Trots op dit gezellige, fanatieke, eensgezinde clubje. Vandaag hebben we dat gevierd tijdens onze personeelsdag 2018 bij Benedensas (Heense Molen)'."

In de vorige Dwarskijker vertelde Eric van de Wetering over zijn omscholing van installatiemonteur naar woonbegeleider in een Thomashuis. Het verhaal kreeg onlangs een mooi vervolg: Eric behaalde zijn diploma. Tijdens de uitreiking werd hij vergezeld door niemand minder dan de bewoners van Thomashuis Gouda. Chapeau Eric!

 

 

 

 

 

Delen: