Filmpje: zorgondernemers Thomashuis Balkbrug vieren jubileum

Zorgondernemers vieren feest bij hun Thomashuis in Balkbrug
Interview
Jan de Gier

Vijf jaar geleden namen zorgondernemers Johan & Rinkje het Thomashuis in Balkbrug over van hun voorgangers. Dit weekend vierden zij dat met een mooi feest samen met de bewoners, familie en vrienden. De lokale media plaatsten er een mooi filmpje en artikel over!

Thomashuis Balkbrug is gevestigd in een voormalig kerkgebouw dat volledig is omgetoverd tot een schitterend Thomashuis. Vijf jaar geleden lieten Johan en Rinkje Hiemstra Friesland achter zich om hun zorgdroom na te jagen in het Overijsselse Balkbrug. "We hebben in deze vijf jaren heel veel mooie en soms wat verdrietige momenten meegemaakt", zo zegt Johan tegen de Dedemsvaartse Courant. "Toch kunnen we vooral positief terugkijken. En vooruit omdat we recent het contract voor nogmaals vijf jaar Thomashuis hebben ondertekend."

Het hele artikel met foto's van het feest lees je hier.

Een mooie uitdaging

Ook RTV Oost maakte daags voor het feestweekend een korte reporatage over het jubileum van de zorgondernemers. Op de vraag waarom ze ooit de stap naar het zorgondernemerschap waagden zeggen ze: "Alleerste omdat we het een mooie uitdaging vonden. En ten tweede om dat we in de zorg dingen voorbij zagen komen die we beter en leuker wilde maken. Ik denk dat we dit wel gerealiseerd hebben in dit Thomashuis."

Bekijk het hele interview hieronder:

Expeditie Oost: Thomashuis Vinkenbuurt viert feest

(Foto boven: Feest bij Thomashuis Balkbrug, door Hans Berkenbos)

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!