Carnavalsspektakel Thomashuis Reeuwijk 9 februari

Uit de huizen
Jan de Gier

Tijd om de agenda’s erbij te pakken: Vrijdag 9 februari Het Grote Carnavalsspektakel in Reeuwijk. Een nu al legendarisch festijn voor iedereen met een beperking. Dus wees welkom om samen met Thomashuis Reeuwijk een feestje te bouwen om niet te vergeten!

Want het wordt niet zomaar een knalfuif; wat zorgondernemers Bart en Iris van Thomashuis Reeuwijk betreft wordt het groots en ‘voor in de boeken’. Niet alleen is er een locatie afgehuurd met een ruime capaciteit, ook de geboekte dj’s en zanger Marco de Hollander weten als geen ander hoe je honderden voetjes tegelijk van de vloer krijgt.

Het initiatief komt van Bart die geïnspireerd raakte toen hij in Reeuwijk een carnavalsoptocht voorbij zag trekken. Maar i.p.v. zelf een praalwagen op te tuigen bedacht hij dat het veel leuker zou zijn om zelf een carnavalsfeest te organiseren. Niet alleen voor zijn eigen bewoners (want die houden wel van een feestje) maar het liefst voor zoveel mogelijk mensen.

Flyer

Ben jij van de partij? Bekijk dan onderstaande flyer voor alle info, haal je leukste carnavalsoutfit van zolder en dan zien Bart, Iris en hun bewoners je heel graag op vrijdag 9 februari in Reewijk! Graag even aanmelden via reeuwijk@thomashuis.nl

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!