Thomashuis Brummen heeft plek voor nieuwe bewoner

Uit de huizen
Jan de Gier

Thomashuis Brummen heeft plaats voor een nieuwe bewoner! Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een fijne en gezellige woonplek, dan ben jij in Brummen aan het goede adres. Neem gerust even contact op zorgondernemers Wim en Odilia en informeer naar de mogelijkheden.

Momenteel wonen er 8 mensen in Thomashuis Brummen. Zorgondernememers Wim en Odilia Jongsma wonen er sinds 2013 boven met hun familie zodat ze altijd dichtbij en altijd bereikbaar zijn. 

Wim en Odilia vinden het belangrijk dat hun bewoners zich thuis voelen en deel uit maken van de samenleving in Brummen. "Door liefdevolle zorg te bieden in een vertrouwde woonomgeving kunnen onze bewoners zich prettig en geborgen voelen", vertellen ze. "Een thuis moet een plek zijn waar je tot jezelf kunt komen en vooral waar je jezelf kunt zijn in een veilige warme omgeving. Wat wij belangrijk vinden is een goede afstemming van bewoners onder elkaar en we bieden hen veiligheid, geborgenheid, vertrouwen, respect en persoonlijke aandacht."

Iets voor jou?

Lijkt het jou leuk om eens te komen kijken? Of wil je meer over Thomashuis Brummen weten? Neem dan contact met op via 0575 844673 of per mail: brummen@thomashuis.nl

Ps: In het echt zien de bewoners er wat minder eng uit hoor. Deze foto is gemaakt tijdens Halloween :-)