Thomashuis De Krim verwelkomt de koning

Thomashuis De Krim bezoek koning
Uit de huizen

Een speciale dag voor de bewoners van het Thomashuis. Ze mochten vorige week woensdag niemand minder dan koning Willem-Alexander een hand schudden tijdens de opening van het pand De Beuk. Het gloednieuwe complex, met o.a. een dorpshuis en bibliotheek is de trots van het dorp omdat het bijna volledig door vrijwilligers tot stand is gebracht.

Trots dat wij midden in het dorpsleven staan

Zorgondernemer Peggy Bakker legt uit: “Wij zaten in de corveeploeg. Om de zes weken verzorgenden wij een goed gevulde lunch voor de vrijwilligers. Op onze eigen manier dragen wij een steentje bij. Wij zijn trots dat wij als bewoners van het Thomashuis middenin het dorpsleven staan.” De voorzitter van De Beuk sprak mooie woorden voor alle vrijwilligers: ‘iedereen doet wat hij kan. Het zit niet in de hoeveelheid uren of fysiek zwaar werk leveren.’

Prinses Amalia wordt niet vergeten

Peggy: "En dat onze dorpsgenoten het goed met ons voor hebben, blijkt wel uit het feit dat we de mooiste plek kregen bij de binnenkomst van de koning! Zo maakten we maximaal kans om hem de hand te schudden.” Natuurlijk hebben de bewoners een stapel mooie tekeningen gemaakt. En een kaartje voor prinses Amalia meegegeven aan haar vader. Ze hopen dat deze nu prijkt aan de muur van haar slaapkamer in Paleis Huis den Bosch. Kortom een ontzettend geslaagd bezoek. 2023 kan nu al niet meer stuk voor Thomashuis de Krim.

Thomashuis De Krim bezoek koning

 

Delen: