Vacatures in Thomashuis Middelburg & Moordrecht

Werken
Jan de Gier

Op zoek naar een leuke baan in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking? Bekijk in dit bericht een tweetal vacatures in Thomashuis Middelburg en Thomashuis Lexmond. Neem bij interesse een kijkje op de website van het huis en neem contact op!

In Thomashuis Middelburg wonen zorgondernemers Frans en Nel op een zo gewoon mogelijke manier samen met 8 mensen met een verstandelijke beperking. Met een klein team medewerkers verlenen ze persoonlijke zorg en ondersteuning aan bewoners in de leeftijd van 21 tot 49 jaar. "Communicatie en afstemming met ouders en/of vertegenwoordigers, sociaal netwerk zien we als iets vanzelfsprekends", schrijven ze. "We staan samen voor de zorg."

Frans en Nel zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) begeleider voor 20 uur per week. Bekijk hier de hele vacacture.  

Kom jij het team versterken? Mail dan je CV en motivatiebrief voor 14 april naar middelburg@thomashuis.nl Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Frans Kouwenberg via 06 21348988

Woonbegeleider Thomashuis Moordrecht (16/24 uur)

In Thomashuis Moordrecht zijn de 8 bewoners van Yvette en Ruurd op zoek naar iemand die hen structuur, veiligheid en gezelligheid kan bieden. "Dat je inventief bent om zelf een leuke/ goede dag invulling bedenkt en onderneemt", zo staat er in de vacature (klik om 'm te bekijken!). "Je makkelijk contact maakt, goed verzorgt en geduldig bent. Samen dingen ondernemen die gewoon bij het dagelijks leven horen, boodschappen doen, koken etc."

Spreekt dit jou aan? Stuur dan voor 15 April je motivatie en cv naar:

Thomashuis Moordrecht

t.a.v. Ruurd en Yvette Visser

Dorpstraat 48 

2841BK Moordrecht

 

Mailen kan ook: moordrecht@thomashuis.nl

 

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!