Werk als begeleider in het Thomashuis

Werken
Laura van Elst

Wil jij zorgen vanuit jouw hart en het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking? Kijk hier dan zeker even verder. Thomashuis Culemborg, Roden en Zegveld hebben namelijk een fijne werkplek als begeleider beschikbaar.

‘‘De blijheid van bewoners zit hem in de kleine dingen. Dat zien geeft mij veel energie’’, vertelt Priscilla over werken in het Thomashuis.

Woonbegeleider Thomashuis Culemborg

Cora en Marianne zijn op zoek naar een woonbegeleider voor 20 tot 24 uur. ‘‘Wij bieden je een boeiende en dynamische werkplek middenin de Culemborgse samenleving. Jij kunt voor onze bewoners echt het verschil maken.’’ Je werkt in een klein, betrokken team en draagt bij aan de ontwikkeling van het team. Uitstapjes en activiteiten ondernemen zijn part of the job.

Belangrijk is dat je rust uitstraalt, flexibel bent, stressbestendig, initiatiefrijk en enthousiast. ‘‘Je bent iemand die stabiel in het leven staat en hebt gevoel voor humor.’’ Een afgeronde relevante Mbo-opleiding (minimaal niveau 3) en een aantal jaar ervaring als woonbegeleiding zijn vereist. Is deze job voor jou weggelegd? Lees hier dan snel verder >>.

Begeleider Thomashuis Roden

Jelle en Nynke van Thomashuis Roden zijn per direct op zoek naar een collega voor hun bevlogen team. Je werkt tot 14 tot 20 uur per week voor een periode van 6 maanden in verband met een zwangerschapsverlof.  

‘‘Wat kunnen wij je bieden? Een bijzondere baan binnen ons Thomashuis, een plek binnen een klein en betrokken team, een leuke werkomgeving en een salaris conform CAO gehandicaptenzorg, afhankelijk van opleiding en ervaring.’’ Wat wordt er van jou gevraagd? Passie voor de gehandicaptenzorg, een relevante beroepsopleiding, ervaring in de zorg en in het bezit van een rijbewijs. Hou jij van een grapje, koken, tuinieren, zwemmen, wandelen, fietsen en nog veel meer leuke activiteiten? Lees hier snel verder om te reageren >>.

Begeleider Thomashuis Zegveld

Op zoek naar baan waarbij je werkt met een leuke, gevarieerde groep bewoners in een klein en betrokken team? Dan zijn Rick en Joanna van Thomashuis Zegveld naar jou op zoek! Zij hebben namelijk een job als begeleider voor 14 tot 20 uur per week.

Je werkt met je hoofd, hart en handen en houdt ervan om activiteiten met de bewoners te ondernemen. ‘‘Enthousiasme, persoonlijke aandacht en samen lachen staat bij ons hoog in het vaandel’’, vertellen Rick en Joanna. Zelf weet jij vanuit een rustige basishouding overzicht te behouden en met jouw eigenheid creëer je een gezellig sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn. Dus heb jij een rijbewijs en een diploma op zak van een relevante beroepsopleiding en bied jij structuur? Neem dan contact op met Thomashuis Zegveld via deze link >>.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!