10 jaar Thomashuis Maartensdijk: ‘Een superfeest’

Uit de huizen
Jan de Gier

Het is dit jaar 10 jaar geleden dat Dennis en Nathalie van Middelkoop de deuren van Thomashuis Maartensdijk openden. Alle reden voor een hele week vol feestelijkheden en uitjes, met als klap op de vuurpijl een knalfuif in western-stijl. En de overhandiging van een heuse 4-fiets.

Ruim 120 genodigden waren van de partij tijdens het feest bij Thomashuis Maartensdijk. “Het was een mooie dag voor de bewoners”, vertelt Dennis, samen met vrouw Nathalie al 10 jaar zorgondernemer. “Samen met ouders, familie, vrienden en buren. Ook leuk dat Hans van Putten (initiatiefnemer Thomashuis) erbij was en een aantal collega’s van andere Thomashuizen.”

(Bron foto: Vierklank)

Boottocht

Aan het feest ging een hele week vol leuke activiteiten vooraf. Met o.a. een bezoek aan het Openlucht museum in Arnhem, een potje bowlen, pannenkoeken eten en een boottocht op de Linge. “Voor iedereen was er iets te doen”, vertellen de ondernemers. “Ook een aantal activiteiten aan huis zoals een djembé cursus en er kwam iemand langs met reptielen. Het was een geslaagd weekje.”

Dennis en Nathalie runnen nog altijd met veel plezier hun huis, samen met een goed en toegewijd team medewerkers waar het stel heel trots op is. En dat plezier was ook zeker voelbaar en zichtbaar tijdens alle feestelijkheden. En eerder dit jaar al in een fantastisch lipdub (bekijk 'm op Youtube) als verrassing voor een vertrekkende medewerker.

Geweldig ding

Naast een lied van de ouders was de overhandiging van een heuse 4-fiets ongetwijfeld een van de hoogtepunten van het jubileumsfeest. Op de fiets kan een medewerker perfect op stap samen met drie bewoners. “Het is een geweldig ding”, vertellen Dennis en Nathalie. “Alles zit erop en eraan.” De fiets werd bij elkaar gesprokkeld door de Stichting Vrienden Bewoners Vredestein Maartensdijk. Met de overhandiging kwam voor de stichting een droom uit, zoals te lezen in dit krantenartikel.

Al met al een buitengewoon geslaagde week en een waardige viering van 10 mooie jaren Thomashuis Maartensdijk. Bekijk hieronder nog een aantal foto’s van de feestelijkheden!

Thomashuis Maartensdijk volgen op Facebook kan hier.

Een eigen Thomashuis iets voor jou en je partner? Bijvoorbeeld in Beneden-Leeuwen of Delft?

Ontdek het tijdens onze aanstaande infodag in Thomashuis 't Harde op 20 augustus. Aanmelden kan HIER! 

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!