Gezocht: Opvolgers Thomashuis Delft Oliemolen

Thomashuis Delft de Oliemolen zoekt opvolgers
Zorgondernemerschap
Jan de Gier

‘Maak vandaag zoveel als mogelijk plezier’. Met die woorden instrueren Hakim en Marjo al 10 jaar hun personeel als zorgondernemers van Thomashuis Delft de Oliemolen. Inmiddels zoeken ze opvolgers die de zorg voor hun 9 mooie bewoners willen voortzetten. “We zoeken een enthousiast en charmant stel met een creatieve en zorgzame visie.” Aanmelden kan hier!

Het is geen gemakkelijke stap, maar Hakim en Marjo Sihombing gaan na 10 jaar stoppen als ondernemers van Thomashuis Delft de Oliemolen. Maar voordat ze het pand met de prachtige groep bewoners achter zich zullen laten, willen ze eerst het ondernemerspaar vinden waar ze hun Thomashuis met eengerust hart aan kunnen overdragen.

Gezelligheid in het Thomashuis

Hakim omschrijft de gedroomde opvolgers als mensen die – samen met het zelfstandige personeel - een veilige omgeving weten te creeren waar een fijne sfeer heerst. Hakim: “En waarbij de eigenheid van een ieder zeer gerespecteerd wordt. Sfeer en comfort, autonomie en zelfbeschikking, warmte en gezelligheid; daar draait het om in Thomashuis de Oliemolen.”

‘Beloning is groots!’

Hakim en Marjo instrueren hun personeel, vrijwilligers en stagiairs dan ook niet voor niets met de woorden ‘maak vandaag zoveel als mogelijk plezier met elkaar’. “Gepassioneerde zorgverlening is ons motto”, vertelt Hakim. “En daardoor hebben we dagelijks de heerlijkste vruchten kunnen plukken. Voor wie het aandurft om dit prachtige avontuur aan te gaan: de beloning is groots!”

Aanmelden als kandidaat

  • Ben jij samen met je partner toe aan een nieuw avontuur?
  • Werkzaam in de gehandicaptenzorg maar klaar met de regeldruk en bureaucratie?
  • Toe aan meer zelfstandigheid op een plek waar je zorg kan bieden op je eigen manier?

Laat dan snel van je horen via dit online formulier!

Direct even contact opnemen met Marjo en Hakim kan ook. Stuur een mailtje naar delft@thomashuis.nl of bel 0152-564895. Meer info over het huis en de bewonersgroep vind je HIER.

Direct contact opnemen met De Drie Notenboomen – ontwikkelaar van de formule Thomashuis – kan via info@thomashuisl.nl. Bellen kan op 0182-550433

Infomiddag Thomashuis 't Harde 20 augustus

Af en toe organiseren we een infomiddag in een Thomashuis voor mensen met interesse in het zorgondernemerschap. De perfecte manier om te ontdekken of het iets voor je is. Aanmelden voor de infomiddag in Thomashuis 't Harde kan HIER.

Naast Thomashuis Delft Oliemolen zoekt ook Thomashuis Beneden-Leeuwen opvolgers. Meer info over dit huis vind je hier.

Foto: Thomashuis Delft de Oliemolen

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!