Yannick uit Thomashuis Tilburg zingt in Carré (Knoop Gala)

Het Knoop Gala vindt net als in 2017 plaats in Carré
Uit de huizen

De 24-jarige Yannick uit Thomashuis Tilburg is geselecteerd om te komen zingen tijdens het Knoop Gala 2018 in Koninklijk Theater Carré. Hij zal het podium delen met niemand minder dan Trijntje Oosterhuis. Presentator Paul de Leeuw maakte het nieuws gisteren bekend via een videoboodschap.

Gisteren kreeg Yannick het goede nieuws te horen. “Het was hier natuurlijk helemaal een feestje”, vertelt Helma, samen met man Kees zorgondernemer van Thomashuis Tilburg. “Paul de Leeuw maakte het nieuws via de tablet bekend aan Yannink. Ja, die was natuurlijk helemaal blij. Hij zat er met een grote smile naar te kijken.”

Paul de Leeuw nodigt Yannick uit via een videoboodschap

Foto: Paul de Leeuw nodigt Yannick uit via een videoboodschap op de tablet

Dat Yannick goed kan zingen dat weten ze in Tilburg overings al lang. Hij won niet alleen een prijs tijdens een lokale zangwedstrijd, hij is ook een bekend gezicht in Theater de Boemel in Tilburg. “Op zondag is daar regelmatig open podium en Yannick mag daar altijd drie liedjes komen zingen. En hij zingt van alles hoor. Van Elvis, Roy Orbison tot De Dijk en Andre Hazes. Hij heeft zelfs al een eigen cd opgenomen!”

Op naar Carré!

De hoogste tijd voor het grote publiek dus. Enige tijd geleden gaf hij zichzelf op/deed auditie voor het Knoop Gala 2018, en met succes! De opnames in Carré zijn op 11 december en de uitzending zal te zien zijn op 22 december. Net als vorig jaar is ook deze keer de presentatie in handen van Paul de Leeuw en belooft het weer een mooi festijn te worden.

Het duurt nog even, maar zet ‘m op Yannick!

Feest in Thomashuis Tilburg na de bekendmaking

Foto: Feest in Thomashuis Tilburg na de bekendmaking

Foto boven artikel: Het Knoop Gala in 2017

Delen: