Werken in de zorg: 3 Thomashuis vacatures

Zoek je een leuke vacature in de zorg?
Werken
Jan de Gier

Zoek je een leuke vacature in de zorg? De Thomashuizen in Roden, Leiderdorp en Delft Centrum zijn momenteel op zoek naar enthousiaste medewerkers. Lees dit bericht voor meer info en neem bij interesse even contact met de betreffende huizen!

Ondernemers Jelle en Nienke van Thomashuis Roden hebben per 1 september ruimte voor een nieuwe gedreven en enthousiaste begeleider (m/v) voor 10-18 uur per week. “Wij doen ons uiterste best om een gezellige en huiselijke omgeving met onze bewoners te verwezenlijken”, zo schrijven zo in de vacature op hun website. “Een leefomgeving waar je je veilig voelt, waar je jezelf kan zijn en waar je de ruimte hebt tot ontplooiing.”

Herken jij je hierin, woon ben je een flexibele en zelfstandige werker met de ambitie om de zorg beter en leuker te maken? Reageer dan zo snel mogelijk door een mailtje te sturen naar roden@thomashuis.nl

Per post kan ook:

Thomashuis Roden

T.a.v. Jelle Regeling en Nynke Bosma

Oosteinde 15

9301 ZP Roden. 

Vacatures Delft-Centrum en Leiderdorp

Het Thomashuis Delft-Centrum plaatste onlangs een vacature voor enthousiaste begeleiders, en dat samen met dit mooie plaatje! Dus: Is het voor jou ook elke dag een feestdag? Heb je minimaal niveau 3? Ben je beschikbaar voor 12-16 uur, zelfstandig en heb je een beetje humor?

Neem dan zeker even contact op met Folkmar en Eveline via delftcentrum@thomashuis.nl

Ook in Thomashuis Leiderdorp wordt versterking van het team gezocht in de vorm van een flexibele invalkracht, met name in de zomermaanden maar ook in geval van afwezig van de medewerkers. “Daarnaast zullen wij zeker maandelijks gezamenlijk een dienst draaien om het contact met de bewoners te houden maar ook gewoon omdat het leuk is”, zo schrijven zorgondernemers Hans en Angelique Gestman.

“Ervaring en flexibiliteit, maar bovenal affiniteit met werken met mensen met een verstandelijke beperking is voor ons belangrijk.”

Reacties kan door contact op te nemen via leiderdorp@thomashuis.nl

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!