Ondernemers Thomashuis Venlo & Blerick verlengen contract

Ondernemers van Thomashuis Blerick en Venlo verlengen contract
Uit de huizen
Jan de Gier

Hoog bezoek uit Limburg vandaag voor de verlenging van het franchisecontract. Nicole en Peter van Thomashuis Blerick tekenden bij voor hun tweede termijn, John & Lisette van Thomashuis Venlo voor de derde. “Wij kunnen 100 worden met onze bewonersgroep.”

Foto: John & Lisette (Venlo) en Nicole & Peter (Blerick)

De ondernemers van Blerick en Venlo zijn zeker geen onbekenden van elkaar. De huizen staan op 3 kilometer afstand van elkaar en voor de tocht naar Gouda wordt er uiteraard even gecarpoold. “We zoeken elkaar regelmatig op en doen leuke dingen met elkaar. Carnavallen, eten, zwemmen, noem maar op. Dat is gewoon heel leuk. Onderling klikt het en ook de bewoners kunnen goed met elkaar overweg.”

Thomashuis sinds 2010

Peter en Nicole Hendrikx gingen in 2014 van start met hun Thomashuis en bieden een thuis aan 9 bewoners. Nicole werkte toen al enige tijd in het Thomashuis van Lisette en John dat in 2010 de eerste bewoners ontving (en na bijna 10 jaar wonen alle eerste bewoners er nog steeds). Beide stellen zijn afkomstig uit de regio waar ze nu hun Thomashuis hebben. “We vonden het wel leuk dat we op een plek aan de slag konden waar we gewoon met een zachte G konden blijven praten”, lacht Lisette.

Geen twijfel

Voor beide ondernemersparen was er geen sprake van twijfel om nog door te gaan met het Thomashuis. “Natuurlijk heb je af en toe je lastige momenten. Maar daar staat ook weer heel veel moois tegenover.” Nicole: “Elke dag vind ik het geweldig. Als ik m’n Thomashuis binnenkom en de groep zie; ik word daar heel gelukkig van. Peter en de kinderen moeten me soms echt even terugfluiten zo leuk vind ik het. Ik zeg wel eens dat we 100 kunnen worden met deze bewonersgroep.”

We wensen deze twee stellen veel plezier met elkaar, bewoners en medewerkers. Proost op de komende jaren! 

Een eigen Thomashuis iets voor jou en je partner? Ontdek het tijdens onze aanstaande infodagen in Thomashuis Vledder (3 mei) en Thomashuis Zwijndrecht (9mei)! Aanmelden kan HIER!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!