Deze Thomashuizen zijn op zoek naar opvolgers

Ook Thomashuis Vaals zoekt opvolgers
Zorgondernemerschap
Jan de Gier

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als zorgverlener? Misschien is zorgondernemerschap van een Thomashuis iets voor jou en je partner. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste stellen voor o.a. Thomashuis Vaals, Vledder en Beneden-Leeuwen!

De perfecte manier om te ontdekken of het iets voor jullie is, is een informatiemiddag in een Thomashuis. Zoals op 3 mei in Thomashuis Vledder en 9 mei in Thomashuis Zwijndrecht!

Mis deze kansen niet en meld je aan via het formulier op DEZE PAGINA op de site van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de Thomashuis-formule.

Rondleiding en presentatie

Zit je te twijfelen of het iets voor je is? Blijf niet zitten met je vraag maar neem gerust even contact op. De Drie Notenboomen - ontwikkelaar van de Thomashuis-formule – is bereikbaar via 0182-550433 en ontvangt je graag op de eerstvolgende infomiddagen. Je krijgt een presentatie, een rondleiding en uiteraard zijn de zorgondernemers aanwezig om jou alles te vertellen over het leven met hun bewoners.

Thomashuis Vaals, Vledder en Beneden-Leeuwen

Er is een tijd van komen en gaan voor ondernemers van een Thomashuis. Zo hebben de ondernemers van Thomashuis Vledder na 8 jaar ondernemerschap aangegeven op zoek te gaan naar mensen die het stokje met liefde willen overnemen van hen.

Meer weten (foto’s, bewonersgroep, bedrijfsinfo, ligging en pand)? >>> Ontdek Thomashuis Vledder!

Thomashuis Vaals is geopend sinds 2005. Huidige ondernemers Adri en Judith zoeken opvolgers die de zorg voor hun bewoners willen voortzetten. De groep is divers in de leeftijd 27 tot 87 (bijna 88). Acht unieke individuen met elk hun eigen zorgbehoefte. Voor nieuwe ondernemers is kennis en ervaring met autisme geen overbodige luxe en weet je hoe je structuur en de nodige aansturing moet bieden in de algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Meer weten over dit huis? >>> Ontdek Thomashuis Vaals! 

In Beneden-Leeuwen zijn Erik en Heleen Koudijs al sinds 2007 het vaste gezicht voor hun bewoners.  De bewonersleeftijd varieert van 23 tot 57 jaar. Enkele bewoners zijn meervoudig beperkt, zoals slechtziend of doof. De bewoners krijgen dagelijkse ADL-zorg. Ondanks de diversiteit in zorgvraag, passen zij als een geheel bij elkaar. 

Meer weten, zien, lezen? >>> Ontdek Thomashuis Beneden-Leeuwen!

Alle huizen die zoeken naar opvolgers vind je op de AANBOD-pagina op de site van De Drie Notenboomen. Van harte aanbevolen!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!