Infomiddagen 3 & 9 mei: Start je eigen Thomashuis

Zorg op je eigen manier. Dat kan in een Thomashuis
Zorgondernemerschap
Jan de Gier

Droom je van meer zelfstandigheid als zorgverlener? Op een plek waar je de zorg voor jouw bewoners zelf kunt inrichten? Dan zoeken we jou! Ontdek het zorgondernemerschap in Thomashuis Vledder (3 mei) of Zwijndrecht (9 mei). Aanmelden kan hier.

Als zorgondernemers van een Thomashuis wonen jij en je levenspartner samen met 8 à 9 bewoners met een verstandelijke beperking. Jullie geven zelf invulling aan de zorg en bieden de bewoners – samen met een klein team – dagelijks een warm en liefdevol thuis. Zo gewoon mogelijk.

De ondernemers van Thomashuis Zwijndrecht en Vledder laten je op 3 en 9 mei graag met eigen ogen zien hoe dat in z’n werk gaat. Je krijgt uiteraard een rondleiding en alle gelegenheid om de sfeer te proeven. Daarnaast is er een presentatie namens De Drie Notenboomen – ontwikkelaar van de Thomashuisformule – en vertellen de ondernemers zelf over het leven met hun bewoners.

Aanmelden kan hier

Voor nu en in de toekomst zijn we continu op zoek naar mensen met die van start willen als Thomashuis-ondernemer. Want bijvoorbeeld voor Thomashuis Vledder, Baarn, Beneden-Leeuwen, Delft Oliemolen en Vaals zoeken we nieuwe stellen die klaar zijn voor deze mooie uitdaging. Bekijk alle huizen inclusief foto's en achtergrondinfo op de Aanbod-pagina op de site van De Drie Notenboomen.

  • Dus heb jij ruime ervaring in het werken in de gehandicaptenzorg?
  • Is je levenspartner ook voor 100% toe aan dit avontuur?
  • Word jij enthousiast van onderstaand filmpje?

Vul dan vandaag nog het formulier in op DEZE PAGINA (klik) en kies de datum en locatie die jou het beste uitkomt. Graag tot snel!

Het runnen van een Thomashuis: 'Elke dag is bijzonder'

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!