Feest bij jubilerende Thomashuizen: ''Dit geeft energie"

De bewoners van Thomashuis 2e Exloërmond beleefden een topdag
Uit de huizen
Jan de Gier

In meerdere Thomashuizen vonden recent leuke jubileumfeesten plaats. In dit bericht aandacht voor het 5-jarig bestaan van Thomashuis 2e Exloermond en 10 jaar Thomashuis Wagenberg. Stuk voor stuk zonovergoten feestjes waar zowel de bewoners als genodigden volop van hebben genoten. Lees hier een verslag en bekijk een aantal mooie foto's. 

Op donderdag 31 mei was het raak in 2e Exloermond. Samen met iedereen die bij het huis betrokken is werd het 5-jarig jubileum gevierd. Een vrolijke dag waar iedereen van genoten heeft en waar wat ondernemers Leo & Dinie Heres betreft vooral dankbaarheid overheerste. “Het is echt een topdag geweest”, zo vertelt Leo, sinds 5 jaar samen met vrouw Dinie zorgondernemer van Thomashuis 2e-Exloermond.

“Het was een mooie viering van wat we met elkaar hebben opgebouwd hier. Samen met de bewoners, medewerkers, ouders/vertegenwoordigers, vrijwilligers, eigen kinderen, vrienden en genodigden hebben we een geweldige dag beleefd. Het leek wel een festival zo leuk.”

(Foto: Het feest bij Thomashuis 2e Exloermond)

Voor de bewoners begon de dag met 's middags een lunch in een restaurant. Eén van de hoogtepunten was de grote verrassing in de vorm van twee limousines die hen naar de feestlocatie bij het Thomashuis brachten. “Het was een schitterend onthaal”, zo blikt Leo terug. “Onze bewoners hebben er volop van genoten.”

Dankbaarheid voor 5 jaar ondernemerschap

Naast lekker eten, mooie woorden van de burgemeester en het plezier dat werd verzorgd door o.a. een goochelaar en troubadour, was het bovenal een dag die voor Dinie & Leo in het teken van dankbaarheid stond. “Het is zo mooi om op deze manier zorg te kunnen verlenen. Dat dit mogelijk is. Het gaat altijd door, en dat is soms best pittig, maar het is ook volop genieten. Het is prachtig en geeft energie.”

Circusfeest in Thomashuis Wagenberg

Een ander maar minstens zo leuk en gezellig feest vond op 4 mei plaats in Thomashuis Wagenberg. Traditioneel wordt de vakantieweek daar jaarlijks afgesloten met een familiedag, waarbij alle ouders, familieleden, vrijwilligers en andere betrokkenen worden uitgenodigd. Dit jaar had de familiedag een extra bijzonder en feestlijk tintje omdat het 10 jaar geleden was dat Martien Scheepers en Jolanda Knoops van start gingen met hun Thomashuis!

"Officieel is het pas in december, maar wat is er mooier om het te vieren met prachtig weer", zo schrijven de ondernemers op hun website. "En dat hebben we zeker gehad! Het thema van dit jaar was Circus! Alle huisgenoten hadden samen met de begeleiders circusacts ingestudeerd en hebben dit op deze middag uitgevoerd onder de enthousiaste presentatie van spreekstalmeester Wouter (ondernemerscoach van De Drie Notenboomen)."

Zie hieronder een tweetal foto's. Ga voor een uitgebreid beeldverslag naar het fotoalbum op de website van Thomashuis Wagenberg.

 

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!