Ondernemers Thomashuis Den Haag: 'Het wordt steeds leuker'

Ondernemers Thomashuis Den Haag: 'Het wordt steeds leuker
Uit de huizen
Jan de Gier

[Foto: Richard en Petra samen met de aanwezige medewerkers van De Drie Notenboomen in Gouda, ontwikkelaar van de formule Thomashuis]

De zorgondernemers van Thomashuis Den Haag hebben op donderdag 23 augustus het contract verlengd! Daarbij zeggen ze volmondig ja tegen een volgende termijn als Thomashuis-ondernemers. “Het is eigenlijk een formaliteit voor ons. Het is helemaal geen vraag geweest om door te gaan of niet. Het wordt alleen maar leuker.”

In 2014 kregen Richard en Petra Logister de sleutel van hun Thomashuis in Den Haag. Zij kwam uit het onderwijs, hij was al jaren teammanager in de gezondheidszorg. De keuze voor het zorgondernemerschap bracht hen naar eigen zeggen alle vrijheid om de zorg zelf in te richten. Inmiddels hebben ze 9 bewoners en beleven ze dagelijks veel plezier.

“Het wordt eigenlijk alleen maar leuker”, zegt Petra. “De beginjaren waren wel druk en hectisch soms. Maar het is nu wat dat betreft veel rustiger geworden. De bewoners zijn gelukkig bij ons en dat is geweldig om te zien.”

'Thomashuis de beste keuze'

Het is voor Richard & Petra helemaal geen vraag geweest om door te gaan of niet. “Dit is eigenlijk min of meer een formaliteit voor ons. Je sluit een contract af voor 5 jaar dus het wel of niet verlengen hoort erbij. Maar we hebben er verder nauwelijks bij nagedacht. Het is nog altijd de beste keuze die we konden maken 5 jaar geleden. Het is gewoon zo leuk om te doen, en we gaan er ook de komende jaren weer vol voor.”

Gefeliciteerd Richard & Petra, en proost op de toekomst!

Zelf interesse in het starten/overnemen van een Thomashuis? Lees hier meer en meld je aan voor één van onze aanstaande infomiddagen:

  • 6 september in Thomashuis Druten
  • 6 november in Thomashuis Terborg

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!