Plek voor nieuwe bewoner in Thomashuis Ermelo & Noordwolde

Het Thomashuis in Ermelo heeft plek voor een bewoner
Wonen

Thomashuis Ermelo & Noordwolde hebben plek voor een nieuwe bewoner. Ben of ken jij iemand met een verstandelijke beperking die op zoek is een nieuw fijn thuis? Lees en bekijk hier meer en neem bij interesse even contact op met de zorgondernemers van de huizen.

In Ermelo wonen zorgondernemers Hans en Alies samen met hun bewoners in een mooi nieuw pand. Net als in de andere Thomashuizen draait ook in Ermelo alles om liefde, geborgenheid en aandacht voor elkaar. De lijnen zijn kort en de betrokkenheid is groot omdat zorgondernemers Hans en Alies Stijnman zelf ook in het Thomashuis wonen.

Heb je interesse? Dan horen Hans & Alies graag van je. Ga even naar hun website voor de contactgegevens en meer info, en bekijk hieronder alvast een paar foto’s.

Samen genieten in Thomashuis Ermelo

Ontspannen en liefdevolle omgeving

Thomashuis Noordwolde ligt aan de rand van het dorp, in een karakteristiek pand met aan de achterkant een grote tuin. De visie van het Thomashuis is zorg verlenen op kleine schaal waar ieders wensen en behoeften individueel bekeken en ingevuld kunnen worden. 

“Onze doel is mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking een mogelijkheid bieden te wonen en te leven in een prettige ontspannen en liefdevolle omgeving, gebaseerd op de grondslagen van een gezin”, zo schrijven ondernemers Francisca en Peter op hun website.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op. Francisca en Peter heten je meer dan welkom om even een kijkje te komen nemen.

Thomashuis Noordwolde heeft plek voor een bewoner

Thomashuis Noordwolde tijdens NLDoet 2016

Foto: Thomashuis Noordwolde in actie tijdens NLDoet2016

Delen: