Deze Thomashuizen hebben een fijne woonplek beschikbaar

Wonen

Een huis moet een thuis zijn. Waar iedereen mag zijn zoals die is en iedereen waardevol is”, vertellen Willem en Herna Jansen, zorgondernemers van Thomashuis Zenderen. Momenteel hebben zij een fijne woonplek vrij. Net als Thomashuis Andel, Noordwolde, Spierdijk, Velp en Elst. Benieuwd? Lees hier dan verder en vraag een kennismaking aan.

Ook in deze moeilijke tijden staan de Thomashuizen klaar voor wie op zoek is naar een warm thuis. Op diverse plekken is een kamer beschikbaar, die de toekomstige bewoner naar eigen smaak inricht. Deze zijn allemaal te vinden op de pagina www.thomashuis.nl/vestigingen. Vink bij 'Plaats beschikbaar' JA aan en klik op zoeken.

Thomashuis Zenderen (Overijssel)

In het Overijsselse Zenderen bieden Willem en Herna Jansen 9 mensen met een verstandelijke beperking een liefdevol thuis. “Een veilige en stimulerende omgeving waar je jezelf kan zijn en iedereen waardevol is. Ons doel is dat onze bewoners zich verbonden voelen met elkaar en zo bijdragen aan elkaars geluk”, vertelt het echtpaar.

In Thomashuis Zenderen wordt volop genoten van het buitenleven. “We genieten van het werken in de tuin, wandelen en fietsen. Maar ook binnen maken we het graag gezellig door samen gezond en gevarieerd te koken, samen te eten, een spelletje te doen, muziek te luisteren of een film te kijken. We willen leven met het ervaren van de seizoenen en daar binnen en buiten van genieten.” Wie geïnteresseerd is in deze fijne woonplek, kan contact opnemen met Willem en Herna via hun website of via 074 243 12 66 of zenderen@thomashuis.nl.

Thomashuis Zenderen, wonen Thomashuis, wonen Thomashuis Overijssel, gehandicaptenzorg Overijssel,

Thomashuis Andel (Noord-Brabant)

Voor zowel de buitenmens als de stadsliefhebber is het Thomashuis Andel in Brabant een fantastische woonplek. “We wonen in een boerderij met een knuffelweide, waar dwerggeiten en kippen rondlopen. Ook is er een kleine moestuin. We wonen dicht bij de rivier en hebben een bootje. Kortom: een thuis voor mensen die van het buitenleven houden. Er is de mogelijkheid om de dieren te verzorgen, in de tuin te werken en bij het water te recreëren”, vertellen zorgondernemers Koos van den Bout en Emmy Stark enthousiast.

In Thomashuis Andel heerst een huiselijke en geborgen sfeer. Veel aandacht wordt er aan de gezamenlijke maaltijden besteed. “Als dagelijks moment van rust en contact, maar ook als kwaliteit: we gebruiken gezonde, verse en het liefst biologische ingrediënten.” Thomashuis Andel is gesitueerd in een monumentale boerderij en ligt in het centrum van het dorp. In het dorp kunnen bewoners zich aansluiten bij de lokale voetbalclub, orkest of een sociëteit. Kennismaken voor deze veelzijdige woonplek? Contact opnemen kan via 06 16 00 64 49 of info@thomashuisandel.nl. 

Thomashuis Noordwolde (Friesland)

Thomashuis Noordwolde ligt aan de rand van het dorp, in een karakteristiek pand met aan de achterkant een grote tuin. "Samen met onze medewerkers en ouders zetten wij ons elke dag in om de bewoners een fijn thuis te bieden waar we het goed hebben met elkaar. Samen gaan we veel op pad en genieten we van het leven", aldus zorgondernemers Niels en Josée Keizer. "Het is een ontspannen en liefdevolle omgeving, gebaseerd op de grondslagen van een gezin. Die uiten zich in gezamenlijk koken, eten en activiteiten ondernemen met als doel elkaar te prikkelen, stimuleren, aan te moedigen en elkaar bij te staan. Maar bovenal te respecteren om wie we zijn."

Sinds kort hebben Niels en Josée een kamer vrij om een nieuwe bewoner welkom te heten. De website van Thomashuis Noordwolde vind je hier >>. Contact opnemen kan via 0561 - 43 13 03 of noordwolde@thomashuis.nl.   

Thomashuis Noordwolde

Thomashuis Spierdijk (Noord-Holland)

Een huis moet een thuis zijn. "Een basis waar vanuit je je kan ontwikkelen en tot rust kan komen. In Thomashuis Spierdijk willen wij je dit bieden. In een landelijke omgeving waar je samen kan zijn met anderen of tijd voor jezelf kan hebben. Net waar jij op dat moment zin in hebt. Een thuis waar iedereen zichzelf kan en mag zijn", vertellen zorgondernemers Piet en Angelique van der Kolk.

Momenteel is er in Thomashuis Spierdijk een kamer vrij voor een mannelijke bewoner. Benieuwd? Neem dan een kijkje op hun website of neem contact op via 022 956 13 98 of spierdijk@thomashuis.nl.

Thomashuis Velp (Noord-Brabant)

 Met de komst van een negende kamer is Thomashuis Velp (Brabant) per maart 2021 op zoek naar een nieuwe huisgenoot. "De dagen verlopen zoals in een groot huishouden. Samen koken, eten, wandelen in de natuur, leuke dingen doen in de vrije tijd, en zo meer. Samen leiden we een fijn leven", vertellen zorgondernemers Betty en Pieter Gülcher.

Het Thomashuis is gesitueerd in een gezellige woonboerderij, waar iedere bewoner zijn eigen kamer naar eigen smaak heeft ingericht. Samen wordt er genoten van de royale tuin en het aangrenzende natuurgebied ‘de Pannestaart’. In het dorpsleven is Thomashuis Velp een bekend gezicht en doet het mee aan gezellige festiviteiten. Benieuwd naar het leven in Thomashuis Velp? Kijk dan hier verder en neem contact op met Betty en Pieter voor een kennismaking via 06 – 15 27 36 94 of velp@thomashuis.nl.

Thomashuis Velp

Thomashuis Elst (Gelderland)

In het Gelderse Elst bieden Michelle en Paul hun 8 bewoners een fijn leven. "We hechten veel waarde aan tradities, samen koken en eten, samen erop uit en genieten van de dagelijkse dingen in en om het huis. Omdat we onder hetzelfde dak wonen als onze bewoners, zijn we goed op de hoogte van wat er speelt. Wij zijn praktisch altijd aanwezig en vormen het vaste aanspreekpunt voor de bewoners en hun ouders/vertegenwoordigers." 

Thomashuis Elst is gevestigd in de voormalige boerderij Westeraam. "Inmiddels is de boerderij omsloten door nieuwbouw waardoor we volop meedoen met de wijk." Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke woonkamer waar we veel samen vertoeven. Daarnaast zijn er 9 slaap/zitkamers die de bewoners naar eigen smaak inrichten. De ruime zonnige tuin om het Thomashuis met kippenren en boomgaard maken het plaatje compleet. Momenteel heeft Thomashuis Elst één kamer vrij. Met het oog op de groepssamenstelling gaat de voorkeur gaat uit naar een mannelijke nieuwe bewoner. Meer informatie of een kennismakingsgesprek aanvragen kan door te bellen naar 06 51 45 89 33 of te mailen naar elst@thomashuis.nl.

Delen: