In deze Thomashuizen is een woonplek vrij

Thomashuis Middelharnis zoekt een bewoner
Wonen

In de provincies Utrecht, Groningen, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland, en Noord-Holland zijn Thomashuizen die plek hebben voor een nieuwe bewoner. 

Wil je weten of er in jouw regio een plaats beschikbaar is voor je dierbare? Je kunt te alle tijden kijken op:  https://www.thomashuis.nl/vestigingen. Vink bij 'Plaats beschikbaar' JA aan en klik op zoeken. .

Thomashuis Doornenburg (Gelderland)

Wij zijn Theresa Wieland en Jeanine Jansen en wij zijn sinds 1 oktober 2015 de trotse nieuwe zorgondernemers van Thomashuis Doornenburg. In Doornenburg is het heerlijk wonen, samen met onze lieve bewoners, de hond en de poezen, de kippen en de varkens. We houden van gezelligheid en genieten van wat de dag ons brengt. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn; je bent wie je bent en je doet wat je doet.

Thomashuis Muntendam ( Groningen)

 Thomashuis Muntendam is gevestigd in het oude gemeentehuis in Muntendam. In dit prachtige karakteristieke pand bieden wij een fijne, warme en veilige woonplek aan 9 mensen met een beperking. Carina en Gerwin wonen met hun gezin in het achterhuis. Hierdoor zijn wij praktisch altijd aanwezig, zijn de lijntje kort voor bewoners, familie en medewerkers en weten wij precies wat er speelt in ons Thomashuis.

Thomashuis Breezand (Noord-Holland)

Ons Thomashuis is gevestigd in een prachtige verbouwde basisschool, met tal van dagbestedingsmogelijkheden, ook op locatie. Denk aan sport/spel, wandelen, fietsen, tuinieren, dierverzorging, educatie, koken/bakken en andere creatieve bezigheden. Het allerbelangrijkst is dat je bij onze zorgondernemers Thea en Arie jezelf kunt zijn en mag zijn wie je bent.

Thomashuis Spierdijk (Noord-Holland) 

Zorgondernemers Piet en Angelique van der Kolk:Ons Thomashuis ligt in een rustige landelijke omgeving op drie kilometer buiten de dorpskern van Spierdijk.Hier wonen 7 mannen met een verstandelijke beperking, die behoefte hebben aan duidelijkheid en structuur.Met een klein team van medewerkers bieden wij een veilige, overzichtelijke leefomgeving met een voorspelbare dagstructuur. https://www.thomashuis.nl/spierdijk/plaats-voor-een-nieuwe-bewoner

Thomashuis Noordenveld (Drenthe)

Alfred en Ingrid zijn sinds 1 december de nieuwe ondernemers van Thomashuis Noordenveld. "Ons doel is dat de bewoners zich thuis voelen bij ons en zichzelf kunnen zijn. De Thomashuis-visie sluit goed aan bij wat wij belangrijk vinden in de zorg. Voor ons is het belangrijk dat iedereen gezien wordt voor de persoon wie hij of zij is. Niet de beperking of handicap. We willen ons richten op de wensen en mogelijkheden van eenieder en ondersteuning bieden waar nodig. Warme en betrokken zorg zoals je die ook vindt in een gezin. "

Thomashuis Weerdinge (Drenthe)

Thomashuis Weerdinge ligt midden op de Hondsrug, in het buurtschap Weerdinge, op 5 minuten fietsen van Emmen. Een ideale ligging want de rust van het platteland wordt zo gecombineerd met alle voordelen van de stad. Het Thomashuis is gevestigd in een monumentale Saksische boerderij uit 1870 met flink veel ruimte, zo hebben we een groot weiland, een moestuin en een boomgaard met fruitbomen. Zo kunnen we het hele jaar door genieten van fruit en zelfgeteelde (biologische) groenten. Ook houden we kippen, konijnen en verwachten we in de lente Lakenvelder varkentjes. Nieuwsgierig geworden? Kom vooral een kijkje nemen …je bent van harte welkom!

Thomashuis 2e Exloërmond (Drenthe)

Ons uitgangspunt is dat ieders eigenheid tot zijn recht moet kunnen komen. Het is onze passie het leven zo in te richten wat daarvoor nodig is. Onze bewoners willen wij alle kansen bieden om zo normaal en aangenaam mogelijk te leven. Zoals ieder mens dat het liefste doet op een plek waar liefde, aandacht en persoonlijke betrokkenheid is.  Lees hier de oproep van Leo en Dinie voor een nieuwe bewoner.

Thomashuis Molenhoek (Limburg)

We wonen in de dorpskern van Molenhoek (vlakbij Gelderland) met bijna alle voorzieningen op loopafstand. Rondom is een prachtige tuin met ruimte om te recreëren. We hebben een hond genaamd Joep en een aantal kippen. Iedereen heeft een eigen zit/slaapkamer op de begane grond met eigen toegang tot een terras. Onze gemeenschappelijke ruimten zijn licht en harmonieus ingericht met gevoel voor kleur en vorm. De kamers zijn allemaal gesitueerd rondom de gezellige huiskamer.“Gentle“ is het kernwoord bij de begeleiding.  Vanuit dit perspectief proberen we een situatie te creëren waarin onze bewoners zich happy voelen en vooral zichzelf kunnen zijn. 

Thomashuis Almelo (Overijssel)

Het 119e Thomashuis wordt momenteel gebouwd op het schoolplein van de voormalige Acaciaschool. Het pand en perceel staan op een prominente plek in Almelo: in het Nieuwstraatkwartier, in hartje centrum. Naar verwachting kunnen wij, zorgondernemers Sonja Vos en Kim van Steenis, 4e kwartaal 2023 de eerste bewoners ontvangen in het nieuwe Thomashuis.

Thomashuis Lisse (Zuid-Holland)

Thomashuis Lisse is een monumentaal, karakteristiek, vrijstaand, voormalig klooster. Het huis bestaat uit twee etages. Per etage zijn ruime zit/slaapkamers voorzien van een wastafel met op de beide etages een ruime woonkamer, keuken, badkamer en toiletten. Daarnaast heeft het huis zowel voor als achter een grote tuin. Wij, zorgondernemers Caren & Rob, wonen zelf ook in het Thomashuis. Omdat wij persoonlijk zorgdragen voor de bewoners kunnen wij continuïteit, gezelligheid, duidelijkheid en huiselijkheid garanderen. 

Thomashuis Middelharnis (Zuid-Holland)

Thomashuis Middelharnis staat midden in het dorp en dus in de samenleving. Het huis beschikt over een gezellige woonkamer en keuken waar het altijd goed toeven is met elkaar. Iedere bewoner beschikt over een ruime zit/slaapkamer die helemaal naar eigen smaak is ingericht. Dagbesteding is mogelijk binnen ons Thomashuis. Daarnaast vinden we het leuk om te wandelen, fietsen en om leuke dingen te doen met elkaar zoals naar de film gaan en uit eten.

Thomashuis Ouderkerk aan den IJssel (Zuid-Holland)

In Thomashuis Ouderkerk aan den IJssel wonen acht volwassenen met een verstandelijke beperking. Zij wonen hier samen met de zorgondernemers Henk en Marit die het huis leiden. "Samen met onze vier kinderen wonen we zelf ook bij het Thomashuis. Wij zijn christenen, in onze keuzes en handelen komt onze levensbeschouwing terug. Ook gaan wij op zondag naar de kerk en gaan bewoners die dat willen ook mee."

Thomashuis Lexmond (Utrecht)  

Jennifer en Ate Snel wonen sinds 1 augustus 2018 met hun kinderen Bjarne, Kjeld, Sverre en Feline in Thomashuis Lexmond. Het is een mooie woonboerderij, onderaan de Lekdijk en ligt aan de rand van Lexmond. Rondom het huis is er volop ruimte om te genieten van het buitenleven. Er is een prachtige boomgaard met veel verschillende soorten fruitbomen. Ook is er een moestuin, waar eigen groenten worden verbouwd en een gezellige dierenweide. Het dorp met zijn plaatselijke winkels is op loopafstand. Thomashuis Lexmond heeft plek voor een nieuwe bewoner.

Thomashuis Andel (Noord-Brabant)

In ons Thomashuis heerst een huiselijke, geborgen sfeer. We besteden ook veel aandacht aan de maaltijden. Uiteraard als dagelijks moment van rust en contact, maar ook als kwaliteit op zichzelf, met gezonde, verse en liefst biologische ingrediënten. Thomashuis Andel ligt in het centrum van het dorp, aan een met oude leilinden omzoomde hoofdstraat en vlakbij de Afgedamde Maas. De monumentale boerderij wordt omringd door een mooie tuin, met achter het huis een weilandje voor onze geiten en kippen. Heb je interesse in de vrijstaande kamer voor jouw naaste, neem vooral contact op.

Thomashuis Budel-Schoot (Noord-Brabant)

De bewoners van Thomashuis Budel-Schoot zijn op zoek naar een nieuw woonmaatje! Onze bewoners zoeken iemand die graag een spelletje doet, van muziek houdt, graag fietst en wandelt, van gezelligheid houdt, van grapjes houdt of ben jij die grappenmaker, het leuk vind om als groep dingen te ondernemen! Neem dan contact met ons op zodat je gezellig met je ouders bij ons op de koffie kunt komen en kunt zien of dit misschien wel “de plek” voor jou is. Tot snel!

Thomashuis Almkerk (Noord-Brabant)

Het Thomashuis staat midden in het dorp Almkerk en heeft veel ruimte om het huis en in het dorp horen onze bewoners er echt bij. Vanuit het dorp zijn er dan ook veel vrijwilligers betrokken bij de bewoners van het Thomashuis. We trekken er met de bewoners regelmatig op uit naar bijvoorbeeld: de Biesbosch, Woudrichem of een van de andere leuke plaatsen in de regio. Ons hoofddoel is dat een ieder gelukkig is en zichzelf mag zijn. Neem contact op met Marco en Annelies Tichelaar voor meer info.

Thomashuis Velp (Noord-Brabant)

Thomashuis Velp ligt aan de oude Maasdijk in natuurgebied “De Pannestaart”. Door de week zijn de bewoners op de dagbesteding op diverse plekken rondom Grave. Op woensdag en donderdag bieden wij dagbesteding op het Thomashuis. Verder maken verschillende bewoners gebruik van sport en dansclubjes in de omgeving. Wij streven er naar om een veilig, gezellig en huiselijke sfeer te bieden. https://www.thomashuis.nl/velp/bewoners-gezocht

Delen: