Bezoek ons op het Congres Verstandelijk Gehandicaptenzorg

Events

Tientallen medewerkers uit de gehandicaptenzorg komen donderdag 6 februari samen om te netwerken, zich te laten inspireren en kennis op te doen van actuele vraagstukken in de gehandicaptenzorg. Het Thomashuis is present op het Congres Verstandelijk Gehandicaptenzorg en praat graag met jou over het leven in het Thomashuis.

Het congres Verstandelijk Gehandicaptenzorg richt zich op actuele ontwikkelingen, de benodigde aanpassingen en vereiste competenties voor jou als verpleegkundige.

Thomashuisstand

Bezoek naast de leerzame workshops ook de expositieruimte en laat je verrassen door de mogelijkheden van het Thomashuis-ondernemerschap. Ga in gesprek over zorgen en ondernemen vanuit passie en plezier, zelf invulling geven aan zorg en het bouwen van een bevlogen team medewerkers en vrijwilligers.

Alvast benieuwd naar het leven als Thomashuis-ondernemer? Check dan het verhaal van Martin en Berna van Thomashuis Nieuwkuijk. “Mensen met elkaar verbinden, zien dat de bewoners gelukkig zijn, de zorg op je eigen manier doen, samenwerken, voelen dat je iets bijdraagt aan de samenleving. Dit is de meest bijzondere baan van ons leven.”


Praktische info

Enthousiast om ook een warm en kleinschalig thuis te bieden en wil je meer weten over de voordelen? Of ben je benieuwd naar het werken of leven in een Thomashuis? Maak dan een praatje met ons tijdens het congres en neem vooral leuke goodies mee. Daarnaast kan je je aanmelden voor de informatiemiddag in Thomashuis Almkerk op dinsdag 3 maart.

We zien je donderdag 6 februari graag in het Van der Valk Hotel in Veenendaal. Meer informatie over het programma is te vinden op de website van Nursing.  

Delen: