Update: Informatiemiddag 29 oktober wordt webinar

Events

"Iedere dag staan we met veel plezier klaar voor onze kanjers. Gewoon een fijn leven en genieten van de leuke dingen. Dat is waar het om gaat", vertellen zorgondernemers Bas en Rinske. Wil jij ook zorgen vanuit jouw hart gecombineerd met de vrijheid en creativiteit van het ondernemerschap? Volg dan op 29 oktober de webinar over het Thomashuis-ondernemerschapGewoon veilig te volgen vanuit huis en interactief.   

Omwille van ieders welzijn is de informatiebijeenkomst van 29 oktober bij Bas en Rinske in Thomashuis Lichtenvoorde gewijzigd naar een webinar. Vanaf 13.15 uur gaan de digitale deuren open. Als je je hebt aangemeld voor deze digitale sessie, krijg je een week op voorhand per mail uitleg over het bijwonen van de webinar.

Tijd, aandacht en levensgeluk als zorgondernemer

Als zorgondernemers draaien jullie aan de knoppen en is zingeving nooit ver te zoeken. Tijd, persoonlijke aandacht, levensgeluk en keuzevrijheid. In jullie Thomashuis bieden jullie een warm thuis en maken jullie het verschil. “Wij zien bewoners groeien en zich thuis voelen. Daardoor durven zij ook zichzelf te zijn en hun eigenaardigheden te tonen. Dat is mooi om te zien”, vertellen Karen en Pieter. 

Elk van de 118 Thomashuis-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. "De zorg zelf invullen, samenwerken, verbinding maken met de omgeving en het verschil maken voor onze bewoners. Dat maakt ons gelukkig", vertellen Martin en Berna, zorgondernemers van Thomashuis Nieuwkuijk. Als Thomashuis-ondernemer hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Ontdek in onderstaande video waarom enkele stellen hun eigen Thomashuis begonnen.

 

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg

Wie zijn jullie?

Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking en hun familie? Heeft één van jullie een diploma met betrekking tot de gehandicaptenzorg, geruime ervaring met de doelgroep en willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen? Meld je dan aan voor het webinar 29 oktober! Meer informatie en aanmelden kan hier

Delen: