Gehandicaptenzorg Fair 8 juli

Events

Zo fijn dat het weer kan! Uniek, inspirerend: de Gehandicaptenzorg Fair op 8 juli in Veenendaal voor iedereen werkzaam in de sector. Met boeiende sprekers, workshops en een beursvloer. Met de Thomashuizen zijn we op de Fair hoofdsponsor, omdat we belang hechten aan kennisdeling en netwerking binnen de gehandicaptenzorg. Daarom kwam het initiatief voor dit evenement 2 jaar geleden ook van ons. Uiteraard zijn wij ook aanwezig met een mooie stand, dus kom vooral gezellig langs.

Meer dan 35 sessies

De Gehandicaptenzorg Fair is het leukste en educatiefste dagje uit voor iedereen actief in de Gehandicaptenzorg. Tijdens de Fair zullen in meer dan 35 sessies en workshops relevante & actuele thema’s worden behandeld waaronder:

  • Lotte van Opstal en Jelle Douma : De inzet van muziek in de gehandicaptenzorg
  • Chiel Egberts: Driehoekskunde
  • Richard Prins: Makkelijker omgaan met moeilijk gedrag
  • Petra Harmsen: Ouder wordend lijf & een beperking, hoe zit dat
  • Chantal Urlings: respectvol en methodisch begeleiden van de oudere en dementerende cliënt

Zorgondernemers aan het woord

Ook vanuit onze vestigen worden er workshops georganiseerd. Zo geeft GertJan van Helden van Thomashuis Wageningen de workshop: Ondernemen en zorg, zo doen wij dat! De zorgondernemer neemt de bezoeker mee in zijn ervaring. Bruin Feijen (t Harde) geeft een workshop over rouwverwerking en de Verlieswijzer.

Toegang met vaccinatie of gratis test

Vanaf 30 juni zijn evenementen toegestaan waar een capaciteit van 100% mogelijk is en waar bezoekers geen afstand van anderhalve meter hoeven aan te houden. Als bezoeker van de fair kan je, je gratis laten testen of je overlegd een vaccinatiebewijs bij toegang. Je kunt een bezoek aan een sneltestlocatie inplannen via deze link. De gratis coronatest die toegang biedt, mag maximaal 40 uur oud zijn. 

Er zijn nog enkele honderden tickets beschikbaar. Wellicht zien wij je daar?

 

Delen: