Update: Informatiemiddag 16 april wordt webinar

Events

“In een Thomashuis heb je écht tijd voor de bewoner in plaats van administratieve werkzaamheden. In ons huis voelen bewoners zich thuis, geborgen en vertrouwd”, vertellen Karen en Pieter, zorgondernemers van Thomashuis Boxmeer. Wil jij ook zorgen vanuit jouw hart? Volg dan op 16 april de webinar over het Thomashuis-ondernemerschap. Gewoon te volgen vanuit huis, interactief en wellicht voor jullie de aanleiding om onze volgende infomiddag ín een Thomashuis bij te wonen.   

Omwille van ieders welzijn is de informatiebijeenkomst van 16 april bij Karen en Pieter in Thomashuis Boxmeer gewijzigd naar een webinar. Tijdstip wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Als je je hebt aangemeld voor deze digitale sessie, krijg je een week op voorhand per mail uitleg over het bijwonen van de webinar.

Nieuwe wending

Als zorgondernemers draaien jullie aan de knoppen en is zingeving nooit ver te zoeken. Tijd, persoonlijke aandacht, levensgeluk en keuzevrijheid. In jullie Thomashuis bieden jullie een warm thuis en maken jullie het verschil. “Wij zien bewoners groeien en zich thuis voelen. Daardoor durven zij ook zichzelf te zijn en hun eigenaardigheden te tonen. Dat is mooi om te zien”, vertellen Karen en Pieter. 

Karen vertelt dat Pieter en zij altijd al als partners wilden samenwerken. Zij komt uit de ambulante- en gehandicaptenzorg, hij uit de horeca. Op een bruiloft krijgt hun leven een nieuwe wending dankzij een bijzondere ontmoeting. “Via Kees en Helma, zorgondernemers van Thomashuis Tilburg, kwamen wij in aanraking met het Thomashuis. Toen wij onze achtergrondcombinatie bij elkaar legden, was één plus één twee.”   

Thomashuis Boxmeer, gehandicaptenzorg Brabant,

"Wij laten je zien hoe mooi het runnen van een eigen Thomashuis is en wat je bij de bewoners kan bereiken door er gewoon voor hen te zijn."

In 2013 start het stel Thomashuis Boxmeer met hun drie kinderen. Spijt hebben ze niet. “Wij staan zo dicht bij de bewoners. Doordat er weinig personeelswisselingen zijn, is er warmte, geborgenheid en vertrouwen in ons Thomashuis. Dat is een groot verschil met grote instellingen.” In Thomashuis Boxmeer is het zowel in als rond het huis heerlijk toeven. “We hebben een mooie tuin met een groot konijnenhok, een trampoline, een plek om met de bal te spelen en een rustige plek waar onze bewoners een boekje kunnen lezen.” De woning staat midden in het dorp en op vijf minuten loopafstand van het centrum.

Ontdek het leven als Thomashuis-ondernemer tijdens de webinar

Wil jij net als Karen en Pieter het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking? Woon dan onze webinar bij op donderdag 16 april. Tijdens deze webinar krijg je een uniek kijkje in het leven als Thomashuis-ondernemer. “Wij laten je zien hoe mooi het runnen van een eigen Thomashuis is en wat je bij de bewoners kan bereiken door er gewoon voor hen te zijn.” Het belooft weer zoals altijd een inspirerende - dit keer - digitale ontmoeting te worden, waardoor velen de stap naar het ondernemerschap hebben gezet. Meer informatie en aanmelden kan hier

Delen: