Contractverlenging Sneek, Ospeldijk, Boxmeer & Streefkerk

Contractverlenging Thomashuis Sneek Boxmeer Ospeldijk en Streefkerk
Zorgondernemerschap

Vorige week ontvingen we op kantoor in Gouda vol trots de zorgondernemers van Thomashuis Sneek, Ospeldijk, Boxmeer en Streefkerk. De beheerders van deze vier mooie huizen zullen zich ook de komende vijf jaar met passie gaan inzetten voor hun bewoners. Gefeliciteerd met de contractverlenging!\

Foto: Jan en Hermien (Thomashuis Sneek), Johan & Hedwig (Thomashuis Ospeldijk), Karen en Pieter (Thomashuis Boxmeer) en Ellen & Piet (Thomashuis Streefkerk)

Thomashuis Sneek van zorgondernemers Jan en Hermien Kerkhof ging in 2013 van start. Na die eerste jaren ondernemerschap kunnen ze niet wachten ook de komende tijd weer vol te gaan voor het leven in hun Thomashuis.. Net als Johan en Hedwig Smeets van Thomashuis Ospeldijk. Bekijk HIER een filmpje van de komst van hun 1e bewoner Eduard in 2013. 

Pieter Ewouds en Karen de Hosson tekenden ook bij voor 5 jaar en zijn sinds 15 mei 2013 de trotse ondernemers van Thomashuis Boxmeer. Bekijk HIER een filmpje van de officiele opening enige jaren geleden. En we feliciteren tot slot ook Piet en Ellen Breure van Thomashuis Streefkerk. In oktober 2013 was de verbouwde boerderij helemaal klaar voor de bewoners. Hoe het leven er met hun bewoners vandaag de dag uitziet kun je volgen via hun Facebookpagina.

Proost op nog vele mooie jaren met elkaar!

Delen: