Een eigen Thomashuis iets voor jou? Infomiddag 30 november!

Werken
Jan de Gier

Een eigen Thomashuis iets voor jou en je (levens)partner? Werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zien je we je heel graag op onze infomiddag op 30 november! Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@thomashuis.nl.

Een aantal keer per jaar organiseren wij een informatiemiddag voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jou/jullie is! 

Een informatiemiddag staat geheel in het teken van het leven in een Thomashuis, en alles wat erbij komt kijken. Hoe ziet het traject eruit voordat je van start kunt? Waar moeten wij als (echt)paar/samenwonend stel aan voldoen om een Thomashuis te kunnen runnen? Er zijn ervaren ondernemers aanwezig om jullie een inkijkje te geven in hun leven met de bewoners en uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Filmpje

Kijk HIER een filmpje voor een impressie van het leven als Thomashuis-ondernemer!

Zien we jou/jullie op 30 november in Gouda? Heel graag! Wie weet ben jij degene de we zoeken voor onze nieuwe en/of bestaande locaties in o.a. Huijbergen, Steenwijk, Lopik en Delft!

Aanmelden voor de 30e kan via DEZE pagina.