Infomiddag Thomashuis Steenwijk 24 november

Events

Draait zorg voor jou ook om nabijheid en aandacht? Ontdek dan of een eigen Thomashuis iets is voor jou en je partner. Wees welkom tijdens onze infomiddag in Thomashuis Steenwijk op 24 november. Aanmelden kan hier!

Een infomiddag in een Thomashuis is de perfecte gelegenheid om te ontdekken of het zorgondernemerschap iets voor je is. Je krijgt tekst en uitleg over de Thomashuis-formule door ontwikkelaar De Drie Notenboomen en uiteraard is een rondleiding onderdeel van het programma.

Aanmelden kan hier

Dus; heeft één van jullie ruime ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking? En is de ander ook 100% toe aan dit nieuwe avontuur? Dan horen we heel graag van je via het aanmeldformulier op DEZE pagina.

Ben je al helemaal zeker dat jij een Thomashuis-ondernemer wilt worden en de zorg op je eigen manier wilt invullen? Meld je dan bij ons aan als kandidaat-zorgondernemer en wie weet worden jij en je partner het nieuwe gezicht van Thomashuis Assendelft, Vaals, Delft de Oliemolen, Beneden-Leeuwen of Steenwijk. Bekijk het gehele aanbod op www.dedrienotenboomen.nl.

 

Delen: